O kompaniji
62
Iskustva
13
Plate
2
Poslovi
Computer Rock d.o.o. logo

Computer Rock d.o.o.

4.1
24.02.2023.

Benefiti koje nudimo u Computer Rocku

Helloworld

U današnje vreme u IT industriji teško je biti konkurentan po pitanju benefita. Kompanije se takmiče oko broja i originalnosti pogodnosti za zaposlene koje nude, pokušavajući da na taj način privuku, pre svega, nove talente da dođu na intervju i da se odluče baš za njih kao novog poslodavca.

Ponekad cela pompa oko benefita deluje kao da smo svi malo izgubili iz fokusa ono najvažnije, a to je da, u našem slučaju, i dalje imamo zaposlene koji će voleti svoj posao i koji će se razvijati sa nama i biti deo našeg uspeha.

U Computer Rock-u svake godine radimo ispitivanje zadovoljstva zaposlenih gde ih pitamo šta je to što bi oni želeli da dobiju od nas osim osnovne zarade i znanja. Upravo iz jednog takvog istraživanja došli smo na ideju da zaposlenima ponudimo benefite po principu fiksni deo + varijabilni deo. To znači da naši zaposleni dobijaju deo benefita koji je isti za sve (jer ih svi žele) i jedan deo benefita koji je različit, personalizovan, koji svaki zaposleni može da izabere. Ovo je princip koji kojim se vodimo već drugu godinu zaredom i ponosni smo što smo na ovaj način uspeli da pokažemo jedinstvenost i brigu o našim zaposlenima.

U 2023. dodatno smo proširili ponudu benefita tako da od ove godine svaki zaposleni u Computer Rock-u ima :

- Privatno zdravstveno osiguranje - Pristup Rezilient platformi za lično usavršavanje - Pristup platformama Kodeco, SymfonyCasts i Udemy za učenje i tehničko usavršavanje.

Pored pristupa mnogobrojnim platformama, imamo i budžet za edukaciju kao i fleksibilno radno vreme.

Dodatno zaposleni može da izabere 2 od nekoliko ponuđenih dodatnih benefita, a to su:

- Učenje stranog jezika - Privatno penziono osiguranje - FitPass članarina - Mogućnost prevoza preko CarGo-a - Dostava brze hrane putem Wolt-a - Pristup MasterClass-u za dodatnu edukaciju i predavanje eksperata u različitim oblastima.

Svako bira spram svojih želja i afiniteta, a trudili smo se da uzmemo u obzir sve ono što su ljudi spomenuli da bi im značilo.

I ovo je tek početak. Planiramo da i dalje osluškujemo naše zaposlenih i da u skladu sa njihovim potrebama proširujemo i izbor potencijalnih pogodnosti.

Ukoliko vam se sviđa naš pristup, ukoliko i vi želite da budete deo naše priče, prijavite se na neki od aktuelnih oglasa i nadamo se da se vidimo uskoro!

Posetite profil kompanije Computer Rock d.o.o.

Galerija