24.09.2021. ·
2 min

Koristimo najsavremenije alate i opremu za čiju primenu se konstantno obučavamo

HelloWorld
0
Koristimo najsavremenije alate i opremu za čiju primenu se konstantno obučavamo

„Team lead mora da ima potrebna tehnička znanja iz oblasti za koju je zadužen, mora da brine o razvoju kompetencija svojih ljudi, kao i da ima sposobnost da održava dobru atmosferu tokom rada na projektu.“

Slađana Ivić - Team Lead, MotionWise™ Creator Use Case Testing

MotionWise™ ima niz pripadajućih alata (toolchain) za automatizovani razvoj koji se naziva MotionWise™ Creator. On omogućava konfiguraciju automatski generisanog softvera, kompajliranje i integraciju, integrisano upravljanje komunikacijom u vozilu, kalibraciju i dijagnostičke podatke.

Creator omogućava modularan i skalabilan dizajn i proces rada, praćenje međuzavisnosti i vizualizaciju statusa, obezbeđuje okruženje za simulaciju sistema, automatizuje i vodi kroz proces integracionog paketa, takođe omogućava vizualizaciju i analizu kreiranja raspoređivača. MotionWise™ Creator ima grafički front end uključujući i interfejs komandne linije. Veliki broj inženjera je godinama učestvovao u kreiranju, a nove funkcionalnosti se konstantno implementiraju. Creator aplikacije koriste različite servise Gateway, Artifactory, Jenkins, Bitbucket.

MotionWise™ Creator se može koristiti na daljinu kroz učitavanje ažuriranih konfiguracionih fajlova koje korisnik uređuje korištenjem specijalnih alata. Od kreiranog koda pravi se binarni kod (image) koji se direktno ,,spušta” na ploču koja pokreće softver u automobilu. Software-in-the-loop (SIL) simulacije su takođe moguće.

Vođa sam tima za testiranje slučajeva primene (use case) MotionWise™ Creator-a. Članovi mog tima koriste aplikaciju onako kako je koristi klijent, pravimo naš testni model, odradimo kompletnu integraciju kroz aplikaciju. Pronalazimo sve potencijalne probleme u MotionWise™ kodu i samoj aplikaciji koji se rešavaju pre isporuke da bismo kao krajnji rezultat imali zadovoljne korisnike. Pozitivan feedback nam je uvek motivacija, a naš cilj pružiti klijentu maksimalnu podršku.

Na našim projektima koristimo najsavremenije alate i opremu za čiju primenu se konstantno obučavamo. Dostupan nam je veliki broj kurseva sto značajno utiče na povećanje inženjerskih veština i dovodi do neizostavnog poslovnog uspeha.

Posetite profil kompanije RT-RK.

Oceni tekst

5
4 glasa

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga