O kompaniji
62
Iskustva
13
Plate
2
Poslovi
Computer Rock d.o.o. logo

Computer Rock d.o.o.

4.1
08.09.2022.

Projekti u Computer Rocku

Helloworld

1. Virgin Media Store

MISIJA

ULOGA: UX Dizajn | Multiplatformski | Digitalna Trgovina | Plaćanja | Performanse

TIP: Mobilna i Veb aplikacija

Virgin Media je britanska telekomunikacijska kompanija koja pruža telefonske, televizijske i internet usluge za englesko tržište. Oni su trenutno vodeći provajder TV pretplata i širokopojasnih usluga na tom tržištu. Želeli su da svojim korisnicima ponude najnovije filmove, serije i TV ponudu na uređaju po njihovom izboru. Sadržaj je morao biti obezbeđen velikom brzinom sa intuitivnom lakoćom pretraživanja, odabira i konzumiranja sadržaja dok ste u pokretu ili odmoru kod kuće. U bliskoj saradnji sa Virgin Media integrisali smo ogroman katalog spreman za lansiranje preko mobilnih uređaja i veba. Integrisani sadržaj sa lakim pristupom na bilo kom uređaju. U medijskom pejzažu koji se stalno menja, aplikacija je takođe morala da bude u stanju da se brzo prilagodi očekivanim budućim zahtevima tržišta. Sa Virgin Media smo imali dugogodišnju uspešnu saradnju na koju smo ponosni.

2. smart EQ control

MISIJA

ULOGA: Dizajn proizoda i usluga | Personalizacija u realnom vremenu | IOT

TIP: Mobilna Aplikacija

Smart je nemačka marka automobila. Smart Automobile Co., Ltd. je zajedničko preduzeće koje su osnovali Mercedes-Benz AG i Zhejiang Geeli Holding Group. Bili smo zaduženi da isporučimo personalizovanu mobilnu aplikaciju koja će povezati vozače sa njihovim automobilom. Korisnici iOS-a i Android-a mogu u svakom trenutku da prate trenutni status svog vozila i kontrolišu niz funkcija preko svog mobilnog uređaja. Upozorenja i notifikacije su obezbeđene u slučaju kritičnih statusa vozila ili teških vremenskih uslova. Ako ponestane baterije u električnom automobilu, vozači imaju praktičnu opciju da pogledaju najbliže stanice za punjenje. Bez obzira da li ste na putu ili u trgovini, pametna aplikacija vam je uvek na usluzi: personalizovana obaveštenja zasnovana na korisničkim podacima, trenutnoj lokaciji i vremenskim prilikama održavaju korisnika u toku.

3. DPD Parcel Navigator

MISIJA

ULOGA: Dizajn Proizvoda i Usluge | Personalizacija u Trenutku | 14 Poslovnih Jedinica

TIP: Mobilna Aplikacija

DPD je jedna od vodećih svetskih mreža za dostavu paketa, koja ima za cilj da bude referenca u održivoj isporuci i da postane vodeći pokretač ubrzanja e - trgovine. Isporuke privatnim domaćinstvima iziskuju sve veće napore i stvaraju velike izazove – kombinacija koja otežava postizanje rezultata u današnjoj ekonomiji. Istovremeno, kupci imaju sve veća očekivanja u pogledu fleksibilnosti i neprimetne integracije u njihovim svakodnevnim (digitalnim) životima. Kako bi ostvario poziciju brenda koji je najviše usredsređen na kupce, DPD Nemačka je morao da postigne dva cilja: da obezbede inovativne proizvode i usluge koji će podjednako ubediti i poslovne klijente i posrednike. Takođe, morali su da izgrade potpuno novi eko-sistem za isporuke omogućavajući dinamičke procese i komunikaciju u realnom vremenu sa primaocima. Sa aplikacijom primaoci uvek znaju tačan status paketa. Na dan isporuke možete pratiti paket putem praćenja uživo. Takođe, možete lako preusmeriti svoju pošiljku preko aplikacije koristeći različite opcije. Sve ove i druge karakteristike omogućavaju jednostavnu isporuku paketa za primaoce.

4. Radio.likemee

MISIJA

ULOGA: Iskustvo Digitalne Muzike | White Label Rešenje | Performanse

TIP: Mobilna Aplikacija

Regiocast brendovi kao što su R.SH u Šlezvig-Holštajnu ili RADIO PSR u Saksoniji su pokretači inovacija na radio tržištima već skoro 30 godina. Radio.likemee omogućava da na personalizovan način pametno i digitalno doživite svoju omiljenu radio stanicu. Regiocast, poznata nemačka radio kompanija je oduvek bila zainteresovana za nove tehnologije, a u saradnji sa nama su pronašli savršenog partnera za razvoj novih mobilnih radio aplikacija – prilagođenih za svaku radio stanicu. U skladu sa njihovim potrebama, razvili smo White-label rešenje: 10 radio aplikacija, prilagođenih za svaki radio brend u smislu dizajna, vođenih istim izvornim kodom. Rezultat je paket aplikacija sa doslednim, ali prilagođenim dizajnom i elegantnim funkcijama razvijenim da obogate ogromno muzičko iskustvo. Saradnja traje već godinama unazad i još uvek je aktivna.

5. ACE Auto Club Europa

MISIJA

ULOGA: Digitalizacija Procesa | Računovodstvo | B2B Alati

TIP: Veb Aplikacija

ACE Auto Club Europe je specijalizovan za automobilski sektor pružajući širok spektar usluga šlepovanja i pomoći na putu za javnu bezbednost. Prvi korak u procesu digitalizacije bilo je elektronsko fakturisanje usluga od strane ugovornih partnera. Smanjenje otpada papira, višak posla i brže refundacije bili su glavni poslovni ciljevi ACE-a. Obezbedili smo novi veb alat koji pokriva sve funkcije tokom celog računovodstvenog procesa. Kao rezultat toga, povećana je efikasnost kako za ACE tako i za ugovorne partnere. Kombinacijom korisničkog interfejsa, savršeno prikladne integracije ACEovih pozadinskih operacija, kao i automatizacije procesa, uspešno smo ostvarili ovaj važan prvi korak i postavili stabilnu osnovu za integraciju dodatnih aplikacija kako bi se postigla vizija ACE-a.

6. True Luxury Villas

MISIJA

ULOGA: UX Dizajn | Digitalna Trgovina | Performanse

TIP: Vebsajt

Prave luksuzne vile su počele sa nekoliko odličnih vila i brvnara koje se mogu iznajmiti i brzo su prerasle u značajan portfolio. Mi smo angažovani za ponovno pokretanje postojećeg sajta zasnovano na modernoj tehnologiji i SEO-u. Glavni cilj je bio da se sprovede lakši proces pretraživanja i rezervacije i da se ispravno podesi SEO. Postojeći sajt je proširen tako da uključuje nekoliko dodatnih segmenata (na primer rezervacija jahti). Pored toga, instalirana je nova i inteligentnija funkcija pretraživanja koja omogućava korisniku da brže izabere pravu kuću za odmor na osnovu svojih potreba. Do sada je rezervacija boravišta bila procesuirana putem kontakt forme/putem telefona/mejla. Sa novim sajtom izgrađen je novi proces rezervisanja, u kojem korisnik sada može da rezerviše svoje prebivalište direktno na sajtu.

7. Wetter-Alarm App

MISIJA

ULOGA: UX Dizajn | Front End Inžinjering | Back End Integracija | Kontrola Kvaliteta

TIP: Mobilna Aplikacija

Iza Wetter-Alarm-a stoji „Vereinigung Kantonaler Gebaudeversicherungen“ čiji je cilj da spreči nastanak materijalne štete usred vremenskih nepogoda. Kada nam se Wetter-Alarm obratio pre više od 10 godina, prvobitni cilj je bio da prebace svoje klijente, koji su dobijali vremenska upozorenja u realnom vremenu putem SMS-a, na mobilnu aplikaciju. Nakon uspešnog pokretanja aplikacije Wetter-Alarm 2010. godine, ambicija je bila da se aplikacija razvije u najbolju aplikaciju za vremenske prilike u Švajcarskoj, cilj za koji možemo sa ponosom reći da smo postigli. Prvobitno lansiran kao SMS usluga, više od milion korisnika sada koristi uslugu upozorenja na oluju preko Wetter-Alarm aplikacije, koja se kontinuirano razvijala u najbolju aplikaciju za vremenske prilike u poslednjih nekoliko godina. Aplikacija je osvojila zlato za korisničko iskustvo na Best of Swiss App 2017 i mnoge druge nagrade.

Posetite profil kompanije Computer Rock d.o.o.

Galerija