08.11.2021. ·
2 min

Tehnički background mi pomaže da brže i jasnije komuniciram

HelloWorld
0
Tehnički background mi pomaže da brže i jasnije komuniciram

„U pozadini svakog projekta je Tim. Izgradnja dobre radne atmosfere, poštovanje različitosti, motivacija članova tima, rešavanje konfliktnih situacija koje se usput javljaju, deo su aktivnosti koje su meni uvek aktivne i najvažnije.“

Vladimir Pavlović – Project Manager, Hyundai AutoEver projekat, BU Customer Engineering

Radim na poziciji Project Manager za projekat ka kompaniji Hyundai AutoEver. Hyundai AutoEver je angažovan u lancu sa Hyundai Motors Company, Kia Motors Corporation, Hyundai Mobis, Mando Corporation i drugim globalnim liderima, na razvoju Hyundai Motor standardnog platformskog SW baziranog na međunarodnom AUTOSAR standardu.

Kao Project Manager, odgovoran sam da vodim Tim, da sve teče u skladu sa ambicionznim očekivanjima eksternih stakeholder-a, kao spona izmedju MoWi Core ADPD / HIPs / Customer. Prilagođavanje dinamičnim zahtevima kupca proizvoda je među najvećim izazovima na projektu, kao i kako odoleti toj dinamici i internim izazovima, a tu pre svega mislim na građenje stabilnog i efikasnog Tima. Broj internih učesnika na projektu je većim delom projekta oko 100, upotpunjeno sa pet različitih geo-lokacija (NS, BG, Osijek, Banja Luka, Izmir), sa različitim političkim i kulturološkim normama. To ukratko daje globalnu sliku o projektu, koji traje oko 2,5 godine.

Fokus mojih aktivnosti je razvoj interpersonalih osobina članova tima, uticajem kroz lični primer, vođenje Tima koji donosi efektivne odluke. Sve transprarentno, sa iskrenom i otvorenom komunikacijom.

Planiranje aktivnosti, raportiranje statusa na projektu, uočavenje i kontrola rizika na projektu, ažuriranje registra pouka koje sakupljamo, su deo standardnih PM aktivnosti koje su zastupljene i na ovom projektu.

Tehnički background mi pomaže da brže i jasnije komuniciram
Kao neko ko je zavrsio Elektrotehnički fakultet i magistrirao na istom, tehnički/ekspertski background mi pomaže da sa članovima tima brže i jasnije komuniciram o detaljima MoWi softvera koji prilagođavamo zahtevima klijenta.

Unapređenjem procesa i načina kojima se projekat vodi, konstruktivnim predlozima baziranim na višegodišnjem iskustvu, kontinualno doprinosim razvoju kreativne kolaboracije.

Posetite profil kompanije RT-RK.

Oceni tekst

0

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga