10.08.2016. ·
2 min
· [ Vreme: utorak, 13.09.2016. 17:30h ]

Da li je moguć uspeh preko noći?

HelloWorld
0
Da li je moguć uspeh preko noći?

Devana Labs je rešila da pokrene novi ciklus projekata. Pridruži im se i saznaj na čemu će raditi naredna tri meseca. 

Tema

Nama je slobodno da se uputimo u bilo kom pravcu koji izaberemo, ali i pored mnoštva izbora u životu, neverovatno je kako se mnogi od nas nađu u situaciji koju nikada ne bismo izabrali. Uprkos slobodi da sami donesemo odluke, mnogi od nas padnu pod težinu uticaja očekivanja drugih ljudi, a kao rezultat toga žive život u kome ne uživaju.

Zamka je u tome što posmatrate uspešne ljude i pretpostavljate da su oni imali sreće. Možete da mislite da oni dobiju odlične ideje odmah i nikada nemaju problema u postizanju njihovih ciljeva. Jednostavna istina je da većina uspešnih ljudi nije postala uspešna zato što nisu imali problema, već zato što nisu dozvolili da ih oni zaustave. Oni su istrajni kada se suoče sa problemima. Pa kako nam se onda čini kao da su doživeli uspeh preko noći?

Program

• 17.30h - Okupljanje

Na samom ulazu u zgradu (broj 11-15) će te sačekati naša koleginica Bojana i uvesti te u prostor. Dođi na vreme :)

• 17.45h - Ideja nastanka Labsa // Koraci za ulazak u Labs

Za razvoj svake mlade osobe važno je da krene sa rešavanjem praktičnih i realnih problema što ranije u životu, pa i tokom školovanja. Ukoliko se pronalaziš u ovim rečenicama, onda si ti prava osoba za Labs, a i Labs je pravo mesto za tebe. Kroz ovih pola sata ćemo ti objasniti kako možeš da se pridružiš našem timu, a i odgovorićemo na pitanja koja ti budeš imao.

• 18.15h - Projekti na kojima smo radili

Projekti na kojima smo radili su imali za cilj da naša razmišljanja rastegnu do eskstremnosti, ali i da nam omoguće da radimo na novim i zanimljivim idejama koje mogu da utiču na našu budućnost. Dobili smo priliku da svoje ideje aktivno razvijamo i implementiramo, kao i da svoja teorijska znanja upotpunimo praktičnim veštinama. Kako je izgledao rad u timu, koji su problemi sa kojima smo se susreli i kako smo ih prevazišli ćemo ti ispričati upravo kroz ovih 20ak minuta.

 

• 18.35h - Projekti koji dolaze

Započinjemo novi ciklus projekata. Da li prihvataš izazov da budeš deo tima?

• 19h - Upoznavanje sa okruženjem

Nakon svih informacija koje si dobio, pozivamo te da vidiš neke od projekata koje su do sada timovi napravili, upoznaš se sa radnim okruženjem i ispričaš sa nama u neformalnijoj atmosferi.

 

Devana Labs Open Day će ti omogućiti da se informišeš o daljim koracima, radu u Labsu, ali najvažnije od svega, imaćeš priliku da i sam pokupiš delić atmosfere i vidiš da li želiš da budeš deo našeg malog univerzuma. Ukoliko te ovo zanima, vidimo se 13. septembra.

Oceni tekst

3
1 glas
Da ti ništa ne promakne

Ako želiš da ti stvarno ništa ne promakne, prijavi se jer šaljemo newsletter svake dve nedelje.

0 komentara

Druga dešavanja

Sva dešavanja