20.08.2019. ·
1 min
· [ Vreme: utorak, 27.08.2019. ]

Global Travel Hackaton

HelloWorld
0
Global Travel Hackaton

Proslavite Svetski dan turizma učestvovanjem u travel hackaton-u koji se dešava širom celog sveta, uključujući i Beograd. Hackaton je zakazan za 27. septembar u hub-u Nova Iskra u Beogradu.

Kiwi.com je jedna od kompanija koja najbrže raste na svetu, i čini sve da učini putovanja boljim. Zato, pozivaju sve da učestvuju u hackaton-u i pomognu u promeni načina na koji putujemo, odnosno da putovanja učine pametnijim, održivim i pristupačnijim svima. Oni takođe pokreću i #HackTravel pokret, koji će postati platforma za konstantna unapređenja u turističkoj industriji, pa nemojte propustiti šansu da budete tu kad se to dogodi!

Prijave su otvorene do 08. septembra, a možete da se prijavite putem sledećeg linka. Prijave su moguće i timski, ali i individualno. U slučaju timova, možete da prijavite maksimum 5 članova, a oni koji se prijave individualno, moći će da formiraju timove na samom događaju.

Hackathon će trajati 24 časa. Timovi će se prvo takmičiti lokalno i nagrada za prvo mesto je Kiwi.com travel vaučer u vrednosti od 1000€. Osim toga, pobednički projekat sa svake lokacije će učestvovati u finalnoj, globalnoj rundi i takmičiti se za globalnu nagradu: vikend u Pragu za ceo tim, Kiwi.com travel vaučer u vrednosti od 4000€ i razgovor sa vrhunskim programerima iz Kiwi.com, u svrhu dobijanja feedback-a u vezi sa projektom.

Više informacija o samom događaju možete da pronađete i na zvaničnom sajtu.

Oceni tekst

1
1 glas
Da ti ništa ne promakne

Ako želiš da ti stvarno ništa ne promakne, prijavi se jer šaljemo newsletter svake dve nedelje.

0 komentara

Druga dešavanja

Sva dešavanja