26.03.2019. ·
2 min
· [ Vreme: subota, 06.04.2019. ]

Java programeri najtraženiji u Novom Sadu - ITkonekt 2019

HelloWorld
0
Java programeri najtraženiji u Novom Sadu - ITkonekt 2019

Drugi po redu sajam zapošljavanja specijalizovan isključivo za IT industriju u Novom Sadu biće održan 6. aprila u Master centru. Ulaz je besplatan, ali je prijava obavezna na www.itkonekt.com. Prošle godine je ITkonekt IT sajam zapošljavanja u Novom Sadu posetilo čak 1200 IT stručnjaka za dva dana!

Od onih koji su posetili sajam prošle godine, najviše je bilo JavaScript, Java, PHP i C# programera. U nešto manjem procentu su bili prisutni C++, C i Python programeri, dok su najmanje zainteresovani za nove poslovne šanse bili Ruby i Objective C programeri.

Ove godine najtraženiji Java programeri

Među poslovima koje će ove godine ponuditi novosadske IT kompanije, najviše je onih za Java, Javascript i .NET programere. Osim njih, ove godine će IT kompanije ponuditi poslove i za Devops inženjere, Angular programere, QA i druge IT stručnjake.

Neke od kompanija koje će ponuditi poslove su Quantox Technology, Intens, NTT Data, Tymeshift, Alternative Payments, Prozone, Adecco Information Technology i drugi.

Ovo je odlična prilika za sve koji posete sajam da se upoznaju sa IT kompanijama, vide kako izgleda raditi u njihovim prostorijama i šta sve to zanimljivo nude. Pored toga svi posetioci biće u prilici i da se dobro zabave ili osvoje neku vrednu nagradu.

IT konferencija za iskusne programere

Paralelno sa IT sajmom zapošljavanja, biće održana i IT konferencija. Konferencija je posebno namenjena iskusnim programerima, mediorima i seniorima, koji već imaju nekoliko godina radnog iskustva. Prijave su otvorene, a neki od predavača i program se mogu pogledati na ovom linku. Broj mesta za konferenciju je ograničen.

Inače ITkonekt ove godine obeležava Mesec u IT-ju u više gradova u regionu. Osim u Novom Sadu, ITkonekt će se održati i u Beogradu, Nišu, Kragujevcu i Zagrebu.

ITkonekt je rastuća regionalna IT zajednica, čiji je cilj da osnaži IT sektor i umreži IT kompanije i IT stručnjake. Do sada je sa ovom organizacijom sarađivalo više od 100 IT kompanija iz regiona, 40 IT organizacija, više od 100 domaćih i svetskih predavača. ITkonekt okuplja preko 10000 IT stručnjaka iz celog regiona.

Oceni tekst

0
Da ti ništa ne promakne

Ako želiš da ti stvarno ništa ne promakne, prijavi se jer šaljemo newsletter svake dve nedelje.

0 komentara

Druga dešavanja

Sva dešavanja