15.11.2018. ·
1 min
· [ Vreme: četvrtak, 22.11.2018. 18h ]

Meetup posvećen cloud platformi

HelloWorld
0
Meetup posvećen cloud platformi

Kako izabrati odgovarajuću cloud platformu i koje su prednosti i mane nekih od najpoznatijih cloud sistema neka su od pitanja na koja će predavači pokušati da daju odgovor na meetupu koji će biti održan u četvrtak, 22. novembra, od 18 časova u Startit Centru Novi Sad.

Uspon cloud sistema tokom prethodnih nekoliko godina promenio je ne samo svet razvoja softvera, već i način na koji kompanije realizuju svoje procese, bez obzira na veličinu, indutriju ili pristup. U zavisnosti od potreba kompanije, rešenje se može pronaći u različitim servisima i platformama, a na ovom meetupu prisutni će moći da kroz praktičan primer saznaju kako se korišćenjem cloud sistema mogu rešiti izazovi sa kojima se timovi susreću tokom procesa razvoja softvera. Takođe, predavači će predstaviti koje zaključke i lekcije su oni sami izvukli, te koje su prednosti, a koje su mane cloud arhitekture.

Ideja predavača je da kroz ovo predavanje prisutne upoznaju sa cloud tehnologijom, pa je meetup namenjen svima koji žele da se upoznaju sa cloud sistemima i onima koji razmišljaju o njihovoj implementaciji na postojećim ili budućim projektima.

Predavači su: Milan Savić, softver arhitekta sa preko pet godina iskustva u IoT-u, Miloš Božić, developer sa preko pet godina iskustva u radu na .NET projektima, počevši od Silverlight, preko JavaScript aplikacija, do integracija uz pomoć Microsoft BizTalk platforme. Milovan Poček je već tri godine softver tester u Execomu, a Filip Dunđer je softver developer koji već tri godine radi u Execomu na .NET i Xamarin projektima.

Prisustvo na događaju je besplatno, a prijavu je neophodno popuniti ovde.

Oceni tekst

0
Da ti ništa ne promakne

Ako želiš da ti stvarno ništa ne promakne, prijavi se jer šaljemo newsletter svake dve nedelje.

0 komentara

Druga dešavanja

Sva dešavanja