23.01.2017. ·
1 min
· [ Vreme: subota, 28.01.2017. 11:00h ]

Uvod u UX dizajn, 2. deo

HelloWorld
0
Uvod u UX dizajn, 2. deo

U subotu, 28. januara, od 11 časova, organizuje se besplatni seminar „Uvod u UX dizajn, 2. deo”.

UX dizajn (dizajn doživljaja korisnika) objedinjuje interakciju čoveka i kompjutera, informacionu arhitekturu, dizajn, analizu podataka i druge discipline. Posao UX dizajnera nije samo da farba piksele, već da kroz istraživanje i testiranje shvati ko su korisnici i koje probleme mogu imati sa proizvodom.

Nastavak seminara „Uvod u UX dizajn” namenjen je programerima, dizajnerima, ljudima iz marketinga, menadžmenta i svima koji učestvuju u razvoju veb-sajtova, aplikacija, softvera i slično.

Na seminaru ćete saznati:

  • Šta je to informaciona arhitektura?
  • Kako izgleda card sorting?
  • Šta su user flow, user story i persona?
  • Koja je svrha prototipa?
  • Šta je Lean metoda?
  • Kako izgleda usability test?
  • Šta su to tamne šeme?

Iskustvo profesionalca: Novica Milenković

Novica Milenković je konsultant, fokusiran na razvoj biznisa u ranoj fazi, razvoj proizvoda i UX dizajn. Živeo je i radio u Italiji, Nemačkoj,Kini i Hong Kongu. Od prošle godine je u Srbiji, gde je osnovao kompaniju YSKRA i počeo da sarađuje sa ICT Hubom, Societe Generale bankom, LINK groupom, Privrednom komorom Srbije, konzulatom Estonije, IKT Klasterom i drugim kompanijama iz različitih oblasti. Poslednjih godinu dana se bavi podučavanjem u vidu držanja seminara „Praktični UX dizajn”, kao i popularizacijom user-centered dizajna u Srbiji.

Ko može da se prijavi?

Broj mesta je ograničen! Ukoliko želite da prisustvujete seminaru, požurite i prijavite se kako biste iskoristili jedinstvenu priliku da besplatno čujete korisne savete i unapredite svoja znanja i veštine. Za lično prisustvovanje seminaru možete se prijaviti do petka, 27. januara, do 11:00 časova. Prijavite se klikom na ovaj link.

Gde i kada?

Seminar će biti održan u prostorijama kompanije LINK group (Cara Dušana 34, Zemun), 28. januara, sa početkom u 11 časova. O mogućnostima praćenja putem Live streama bićete naknadno obavešteni.

Oceni tekst

0
Da ti ništa ne promakne

Ako želiš da ti stvarno ništa ne promakne, prijavi se jer šaljemo newsletter svake dve nedelje.

0 komentara

Druga dešavanja

Sva dešavanja