30Hills d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije 30Hills d.o.o.

Praksa

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
bez ponude za posao
Intervju srednje težine
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 3 nedelje
Kako je izgledao proces
Proces selekcije je trajao tri kruga. - Prvi krug je bio test u vidu zadatka od kuće. Bilo je potrebno uraditi web app sa zadatim funkcionalnostima i sa rokom od 6 dana. - Drugi krug je razgovor, na kome sam očekivala tehnička pitanja vezana za zadatak. Umesto toga, stekla sam utisak da im je dosta važno da li je osoba timski igrač i koliko je spremna da se zalaže. - Treći krug je bio online test ličnosti. Ono što mi se nije dopalo je što je praksa neplaćena i zahteva se nošenje sopstvenog laptopa.

utisak sa intervjua postavljen: 04.07.2017.

Postoji 10 vrsta IT-evaca.

Oni koji mogu ući u altTab bazu i oni koji ne razumeju ovu foru.

Koji si ti?
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

30Hills je kompanija koju čine talentovani i inovativni stručnjaci koji nastoje da pruže najbolji kvalitet, uz održavanje poverenja i posvećenosti. Zajedno, mi predstavljamo kreativni studio koji pomaže preduzetnicima, kompanijama i organizacijama da naprave promene, postignu bolje rezultate i budu lideri u svojim oblastima.

Naš tim je naša najveća prednost. Mi kombinujemo međunarodno iskustvo i obrazovanje sa talentom i tehničkim znanjem kako bismo odgovarali našim klijentima i stvorili naše proizvode. Neke od oblasti kojima se bavimo su: web razvoj, mobilne aplikacije, e-commerce, Social Media Development & Integration.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
30HILLS
Adresa
Surčinska 211d
Datum osnivanja
26.09.2011.
PIB
107257068
Matični broj
20769718
Poslovni naziv
30HILLS DOO, BEOGRAD (NOVI BEOGRAD)
Delatnost kompanije
6202 Konsultantske delatnosti u oblasti informacione tehnologije
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Đorđe Filipović - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija