3APNapomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

3AP – As Agile As Possible – je mlada švajcarska kompanija koja se od 2014. godine bavi razvojem tehnološko naprednih softverskih rešenja po agile metodologiji i koja okuplja talentovane i motivisane inženjere u Cirihu i Beogradu.

Mi u 3AP-u smo u potpunosti usmereni na to da našim klijentima pomognemo da razviju rešenja koja su jedinstvena na tržištu, no ipak želimo da istaknemo da 3AP nije klasična IT outsourcing kompanija ni u jednom smislu. Baš naprotiv. Ono što 3AP izdvaja u odnosu na druge kompanije u industriji jeste disruptivni način razmišljanja, tipovi projekata na kojima radimo, naš pristup i odnos prema klijentu i naravno, naš jedinstveni tim ljudi.

Projekti na kojima radimo su tehnološki napredni, izazovni, inovativni, drugačiji, novi. U procesu razvijanja novih softverskih rešenja, naši timovi iz Švajcarske i Srbije blisko sarađuju sa klijentima i svakodnevno su u komunikaciji sa njima, te ujedno klijenti za nas predstavljaju aktivnu komponentu na svakom projektu. Za nas su klijenti aktivni članovi tima.

Biramo da radimo sa klijentima koji veruju u naš pristup, koji dele istu strast kao i mi, koji imaju „out of the box“ način razmišljanja, koji žele da se transformišu na tržištu i u nama pronađu partnera sa kojim će zajedno, dugoročno pomerati granice. Najveći broj klijenata sa kojima sarađujemo dolazi iz finansijske industrije i industrije osiguranja, s tim da mi uživamo u tome i da radimo sa startupovima koji žele da daju neku novu vrednost tržištu.

Veoma smo ponosni na naš tim ljudi i mislimo da su naši zaposleni naša najveća vrednost. Mi potpuno verujemo u njih, podržavamo ih i ulažemo u njihov lični i profesionalni razvoj, obezbeđujemo im odlične radne uslove, rad na zanimljivim i izazovnim projektima, najnovijim i najmodernijim tehnologijama, mogućnost da usavrše ono u čemu su dobri, opuštenu i prijatnu atmosferu za rad i još mnogo toga. Ono što nas posebno čini srećnim je to što znamo da naše kolege rade ono što vole, što su zadovoljni i što vidimo sa kolikim entuzijazmom dolaze na posao. 

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Full Stack Developer

Beograd

Advanced knowledge of iOS Technologies (ObjectiveC, Swift), build tools and dependency management (Fastlane, Cocoapods, Carthage) or Android Technologies, preferably both... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
3AP DOO
Adresa
Temerinska 102, Novi Sad
Datum osnivanja
23.02.2015
PIB
108871197
Matični broj
21084409
Poslovni naziv
3AP DOO Novi Sad
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Branko Milikić - Direktor
Aleksandar Milošević - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija