A51 d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije A51 d.o.o.

  (1 utisak)
100% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
4
beneficije

5
mogućnost napredovanja

5
balans između karijere i privatnog života

Programer

Miroslav G., Novi Sad
prihvatio/la ponudu
Intervju veoma lak
Ceo proces je trajao 1 nedelju
Kako je izgledao proces
Objašnjeno mi je kakva bi bila moja uloga u firmi i zatražili su od mene da im pošaljem neki svoj programski kod. Nije bilo tehničkih pitanja na intervjuu.

utisak sa intervjua postavljen: 19.09.2015.

Programer


  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period manje od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Opušten rad, pozitivna atmosfera, besplatna hrana i piće, korektan odnos prema zaposlenima. Dosta se značaja pridaje kvalitetnom pisanju koda, tako da u ovoj firmi možete dosta naučiti i napredovati.
Zamerke kompaniji
Plata niža od prosečne. U vreme dok sam radio u ovoj firmi nije postojala osoba koja bi bila direktno zadužena za vrednovanje rada i zalaganja zaposlenih.
preporučujem
utisak postavljen: 19.09.2015.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

A51 d.o.o. je softverska kompanija iz Novog Sada, Srbije. Kompanija je počela sa radom u leto 2007. godine, sa ciljem razvoja i podrške komercijalne verzije ActiveCollab-a, uz zadržavanje osnovnih vrednosti sistema – otvorenosti i fleksibilnosti. Razvijajući se, u početku kao sporedni projekat jedne osobe, A51 ActiveCollab sada iziskuje puno radno vreme posvećenog tima programera. Mi razvijamo rešenja koje timski rad čine ugodnijim i produktivnijim. Verujemo da nam projekti uspevaju zbog dobre komunikacije i marljivog rada.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

PHP Developer

Novi Sad

Expert and in-depth knowledge of PHP. Not knowing what's the MVC pattern is offensive. Backend Developer has to have a vast knowledge of the language itself, programming patterns, common pitfalls, and best practices... (pročitaj oglas)

Senior JavaScript Developer

Novi Sad

Expert and in-depth JavaScript knowledge, vast knowledge of the language itself, programming patterns, common pitfalls, and best practices, Expert knowledge of HTML & CSS is implied... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
A51
Adresa
Novosadskog Sajma 4A/30
Datum osnivanja
11.02.2008.
PIB
105429770
Matični broj
20381612
Poslovni naziv
A51 DOO ZA PROIZVODNJU KOMPJUTERSKIH PROGRAMA I SOFTVERSKI INŽENJERING NOVI SAD
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Ilija Studen - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija