ALAS d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Kompanija ALAS osnovana je 1989. godine u Zrenjaninu. Fokusiramo se na dve važne vrednosti: kvalitet i upotrebljivost. Korisnički interfejs je ključna komponenta koja omogućava da se vašim korisnicima dopadne vaša aplikacija, tako da mi posebno vodimo računa da primenimo sve najbolje prakse i pružimo vam korisne predloge o tome kako da unapredite svoj korisnički interfejs.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Java Developer

Novi Sad  • Rok: 16.10.2017

If you have experience in Java or C# this position is right for you. Selenium knowledge is preferred but not a must. You will have the chance to work on exciting projects and gain experience in various fields... (pročitaj oglas)

C# . Net Software Developer

Novi Sad  • Rok: 16.10.2017

If you have experience in .NET, Frontend, Backend this position is right for you. You will be able to gain experience how to work in an international team with highly skilled people... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
ALAS
Adresa
Dimitrija Tucovića 64
Datum osnivanja
02.02.1993.
PIB
100655175
Matični broj
08476624
Poslovni naziv
ALAS DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU INFORMATIČKI INŽENJERING ZRENJANIN
Delatnost kompanije
7219 Istraživanje i razvoj u ostalim prirodnim i tehničko-tehnološkim naukama
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Vilmoš Šomođi - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija