AROBS Transilvania SoftwareNapomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

AROBS Transilvania Software je IT kompanija koja ima više od 18 godina iskustva u razvoju softvera. Od 1998. godine, kada su osnovani u Cluj Napoca (Rumunija), isporučuju IT rešenja vrhunskog kvaliteta uz pomoć vrsnih specijalista za ovo polje. Lista njihovih partnera je dugačka, a među njima su lokalne i internacionalne kompanije iz Nemačke, Finske, Austrije, Holandije, Švajcarske, Velike Britanije i Sjedinjenih Američkih Država. AROBS je Majkrosoftov Gold Certified partner. 

Oglasi za posao (trenutno 5 aktivnih oglasa)

Embedded C / C++ Software Engineer

Novi Sad  • Rok: 17.12.2016

Level: ideally 2-5 years of experience, Background: Computer science / Automation / Telecommunication / Electronics / Electrical ... (pročitaj oglas)

System Test Engineer (Embedded / Automotive)

Novi Sad  • Rok: 17.12.2016

Communication protocols (CAN/FlexRay, Ethernet is a Plus), microcontroller understanding, Vector CANoe, DIVA is a plus... (pročitaj oglas)

DevOps Engineer

Novi Sad  • Rok: 17.12.2016

Over 5 years’ experience with different distributions of Linux (Red Hat/CentOS/ Suse) environments and servers’ applications administration.... (pročitaj oglas)

Front End .NET Developer

Novi Sad  • Rok: 17.12.2016

At least 3 years + experience, HTML 5- good knowledge, CSS 3- basic knowledge... (pročitaj oglas)

Back End .NET Developer

Novi Sad  • Rok: 17.12.2016

4 years + experience with C#.Net, SQL Server- very good knowledge, Db transactions, ACID principles... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a
Copyright © 2016 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija