ARS Engineering


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

ARS Embedded Systems doo je sestra kompanija italijanskih kompanija SIPRO - Sistemi Integrati Per l'Innovazione de Processo srl i K314 srl.

Osim raznovrsne linije proizvoda iz oblasti industrijske elektronike i embedded sistema, pod istim krovom, u okviru naše grupacije, nudimo celokupnu uslugu projektovanja i razvoja, a nakon toga i izradu prototipa, kao i serijsku proizvodnju.

Kontinualno osluškujemo potrebe klijenata i tržišta, na osnovu čega unapređujemo kvalitet svojih proizvoda i usluga. Veliki broj klijenata iz zemlje i inostranstva nam je već ukazao poverenje.

Usluge

- Projektovanje hardvera zasnovanog na AVR, PIC i ARM kontrolerima

- Razvoj firmvera za embedded sisteme. 

Razvoj softverskih aplikacija za Windows platformu

- Uslužno projektovanje štampanih ploča 

- Uslužna proizvodnja, izrada prototipa kao i većih serija

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
ARS EMBEDDED SYSTEMS DOO NOVI SAD
Adresa
Petra Drapšina 22, Novi Sad
Datum osnivanja
12.09.2013.
PIB
108225417
Matični broj
20956020
Poslovni naziv
PRIVREDNO DRUŠTVO ZA RAČUNARSKO PROGRAMIRANJE PROJEKTOVANJE I PROIZVODNJU ELEKTRONSKIH UREĐAJA ARS EMBEDDED SYSTEMS DOO NOVI SAD
Delatnost kompanije
2630 Proizvodnja komunikacione opreme
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Zoran Stanković - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija