ASD Cloud d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Novosadska IT kompanija „Ipsylon d.o.o.“ (Ipsilon) osnovana je 2007. godine kao odgovor na sve veće potrebe privrede u Srbiji za kvalitetnim poslovnim softverom. Stabilan i kvalitetan softver u cilju optimalizovanja poslovnih procesa postao je preduslov rasta i razvoja svake kompanije.

Početkom 2012. godine aktivnosti Ipsylon tima su pretežno se usmeravaju na razvoj veb aplikacije Akord Micro, namenjene poslovanju kompanija sa jednostavnim robno-materijalnim poslovnim procesima. Promotivni tromesečni period besplatnog korišćenja i mesečna cena od samo 20 Eur imaju za cilj masovnu upotrebu ove veb aplikacije.

Sredinom 2012. godine započet je razvoj veb aplikacije Akord Basic, namenjene poslovanju kompanija sa srednje zahtevnim robno-materijalnim i računovodstvenim poslovnim procesima.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Database Developer i Administrator

Novi Sad  • Rok: 22.08.2017

Odlično poznavanje Microsoft Transact-SQL, poželjno poznavanje poslovnih procesa (knjigovodstvo, robno i materijalno, zarade...)... (pročitaj oglas)

.NET C# Software Developer

Novi Sad  • Rok: 22.08.2017

Održavanje i unapređivanje postojećih .NET aplikacija, Razvoj novih .NET aplikacija, SQL programiranje, Kreiranje tehničke dokumentacije... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
ASD CLOUD
Adresa
Pere Popadića 7/4, Novi Sad
Datum osnivanja
05.11.2014.
PIB
108745347
Matični broj
21059234
Poslovni naziv
ASD CLOUD D.O.O. NOVI SAD
Delatnost kompanije
7022 Konsultantske aktivnosti u vezi s poslovanjem i ostalim upravljanjem
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Biljana Sredić - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija