Adacta d.o.o.Linkovi


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Adacta d.o.o.

  (1 utisak)
100% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
3
beneficije

2
mogućnost napredovanja

4
balans između karijere i privatnog života

Software Engineer

potvrđen LinkedIn profil

  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Korektan odnos sa nadređenima, postavanje svih zakonskih prava zaposlenog. Poštovanje radnog vremena. Plate koje su konkurentne na tržištu.
Zamerke kompaniji
Izuzetno stare tehnologije. Izuzetno loša organizacija posla, osim ukoliko ne radite za tim koji razvija core proizvod, izuzetno slabe šanse za profesionalni napredak (osim u poznavanju industrije osiguranja). Organizacija takva da je glavni development na svim bitnim projektima u Sloveniji, dok se u Srbiji razvijaju samo stvari za domaće tržište i mrvice za ostale projekte.
preporučujem
utisak postavljen: 06.03.2017.

Postoji 10 vrsta IT-evaca.

Oni koji mogu ući u altTab bazu i oni koji ne razumeju ovu foru.

Koji si ti?
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Grupa Adacta se bavi razvojem i uvođenjem poslovno-informacionih rešenja, poslovnim savetovanjem kao i uvođenjem promena u preduzećima. Sav naš rad usmeren je na sadržajna poboljšanja i napredak poslovanja naših klijenata. Sarađujemo sa uspešnim uslužnim, trgovačkim i proizvodnim preduzećima, javnim preduzećima, osiguravajućim društvima i drugim finansijskim ustanovama. Naš uspeh se temelji na poznavanju poslovnih sadržaja i korišćenju napredne informacione tehnologije kao i na marljivosti i istrajnosti koje obezbeđuju rezultate i zadovoljstvo naših klijenata i zaposlenih.

Grupu Adacta danas čine preduzeća u Beogradu, Ljubljani, Zagrebu kao i filijala u Mariboru. U Grupi radi više od 275 stručnjaka koji su uspešno učestvovali u više od 350 projekata obnove poslovno-informacionih sistema. Grupa godišnje ostvaruje 17 miliona evra prometa. Uz podršku klijentima u regionu sve češće sarađujemo i sa velikim međunarodnim preduzećima u EU, Rusiji, Aziji i Severnoj Africi.

Cilj nam je da postanemo prvo ime u regionu za poboljšanje poslovanja i uvođenje promena u regionu koje će, zajedno sa poslovno-informacionim rešenjima, našim klijentima donositi stvarne i merljive rezultate.

Oglasi za posao (trenutno 1 aktivan oglas)

.Net Developer

Beograd  • Rok: 28.10.2017

At least 1 year of working experience in .NET development. Experience with following technologies: Microsoft .NET, C# and ASP.NET, JavaScript, Microsoft SQL Server Relational Database... (pročitaj oglas)

WEB Developer

Beograd  • Rok: 20.10.2017

2+ years of experience in enterprise application development using HTML5 and related technologies (JavaScript, Angular, CSS3, TypeScript). Experience with additional web technologies: JQuery, Boostrap, RequireJS, NodeJS, Protractor... (pročitaj oglas)

Dynamics NAV Developer

Beograd  • Rok: 05.08.2017

University degree in the fields of computer science and electrical engineering, general analytical, programming and problem solving skills, basic knowledge related to business processes and functionalities... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
ADACTA
Adresa
Knez Mihailova 2-4
Datum osnivanja
13.08.2003.
PIB
103070525
Matični broj
17512056
Poslovni naziv
PRIVREDNO DRUŠTVO ZA PRUŽANJE INFORMATIČKIH USLUGA ADACTA DOO BEOGRAD
Delatnost kompanije
7022 Konsultantske aktivnosti u vezi s poslovanjem i ostalim upravljanjem
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Andrej Fajfar - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija