Adacta d.o.o.Linkovi


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Grupa Adacta se bavi razvojem i uvođenjem poslovno-informacionih rešenja, poslovnim savetovanjem kao i uvođenjem promena u preduzećima. Sav naš rad usmeren je na sadržajna poboljšanja i napredak poslovanja naših klijenata. Sarađujemo sa uspešnim uslužnim, trgovačkim i proizvodnim preduzećima, javnim preduzećima, osiguravajućim društvima i drugim finansijskim ustanovama. Naš uspeh se temelji na poznavanju poslovnih sadržaja i korišćenju napredne informacione tehnologije kao i na marljivosti i istrajnosti koje obezbeđuju rezultate i zadovoljstvo naših klijenata i zaposlenih.

Grupu Adacta danas čine preduzeća u Beogradu, Ljubljani, Zagrebu kao i filijala u Mariboru. U Grupi radi više od 275 stručnjaka koji su uspešno učestvovali u više od 350 projekata obnove poslovno-informacionih sistema. Grupa godišnje ostvaruje 17 miliona evra prometa. Uz podršku klijentima u regionu sve češće sarađujemo i sa velikim međunarodnim preduzećima u EU, Rusiji, Aziji i Severnoj Africi.

Cilj nam je da postanemo prvo ime u regionu za poboljšanje poslovanja i uvođenje promena u regionu koje će, zajedno sa poslovno-informacionim rešenjima, našim klijentima donositi stvarne i merljive rezultate.

Oglasi za posao (trenutno 1 aktivan oglas)

.NET Developer

 • Rok: 01.03.2017

3+ years of working experience with .NET (C#) and MS SQL environment... (pročitaj oglas)

Business Intelligence Konsultante

Beograd  • Rok: 14.02.2017

Najmanje 3 godine radnog iskustva na poziciji developera, analitičara ili biznis konsultanta; Univerzitetska diploma: Fakulteta organizacionih nauka... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
ADACTA
Adresa
Knez Mihailova 2-4
Datum osnivanja
13.08.2003.
PIB
103070525
Matični broj
17512056
Poslovni naziv
PRIVREDNO DRUŠTVO ZA PRUŽANJE INFORMATIČKIH USLUGA ADACTA DOO BEOGRAD
Delatnost kompanije
7022 Konsultantske aktivnosti u vezi s poslovanjem i ostalim upravljanjem
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Andrej Fajfar - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija