Adacta d.o.o.Linkovi


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Adacta d.o.o.

  (1 utisak)
100% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
3
beneficije

2
mogućnost napredovanja

4
balans između karijere i privatnog života

Software Engineer

potvrđen LinkedIn profil

  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Korektan odnos sa nadređenima, postavanje svih zakonskih prava zaposlenog. Poštovanje radnog vremena. Plate koje su konkurentne na tržištu.
Zamerke kompaniji
Izuzetno stare tehnologije. Izuzetno loša organizacija posla, osim ukoliko ne radite za tim koji razvija core proizvod, izuzetno slabe šanse za profesionalni napredak (osim u poznavanju industrije osiguranja). Organizacija takva da je glavni development na svim bitnim projektima u Sloveniji, dok se u Srbiji razvijaju samo stvari za domaće tržište i mrvice za ostale projekte.
preporučujem
utisak postavljen: 06.03.2017.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Grupa Adacta se bavi razvojem i uvođenjem poslovno-informacionih rešenja, poslovnim savetovanjem kao i uvođenjem promena u preduzećima. Sav naš rad usmeren je na sadržajna poboljšanja i napredak poslovanja naših klijenata. Sarađujemo sa uspešnim uslužnim, trgovačkim i proizvodnim preduzećima, javnim preduzećima, osiguravajućim društvima i drugim finansijskim ustanovama. Naš uspeh se temelji na poznavanju poslovnih sadržaja i korišćenju napredne informacione tehnologije kao i na marljivosti i istrajnosti koje obezbeđuju rezultate i zadovoljstvo naših klijenata i zaposlenih.

Grupu Adacta danas čine preduzeća u Beogradu, Ljubljani, Zagrebu kao i filijala u Mariboru. U Grupi radi više od 275 stručnjaka koji su uspešno učestvovali u više od 350 projekata obnove poslovno-informacionih sistema. Grupa godišnje ostvaruje 17 miliona evra prometa. Uz podršku klijentima u regionu sve češće sarađujemo i sa velikim međunarodnim preduzećima u EU, Rusiji, Aziji i Severnoj Africi.

Cilj nam je da postanemo prvo ime u regionu za poboljšanje poslovanja i uvođenje promena u regionu koje će, zajedno sa poslovno-informacionim rešenjima, našim klijentima donositi stvarne i merljive rezultate.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

BI Consultant

Beograd  • Rok: 20.05.2017

Najmanje 3 godine radnog iskustva na poziciji developera, analitičara ili biznis konsultanta, Univerzitetska diploma: Fakulteta organizacionih nauka, Ekonomskog fakulteta, Elektrotehničkog fakulteta... (pročitaj oglas)

Dynamics CRM developer

Beograd  • Rok: 20.05.2017

Requirements: Microsoft .NET, C# and ASP.NET, Javascript, Microsoft SQL Server Relational Data... (pročitaj oglas)

BI Consultant

Beograd  • Rok: 19.04.2017

Najmanje 3 godine radnog iskustva na poziciji developera, analitičara ili biznis konusltanta, Univerzitetska diploma: Fakulteta organizacionih nauka, Ekonomskog fakulteta... (pročitaj oglas)

.NET Developer

Beograd  • Rok: 08.04.2017

3+ years of working experience with .NET (C#) and MS SQL environment, eExperience and good understanding of Object-Oriented, programming and Design Patterns... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
ADACTA
Adresa
Knez Mihailova 2-4
Datum osnivanja
13.08.2003.
PIB
103070525
Matični broj
17512056
Poslovni naziv
PRIVREDNO DRUŠTVO ZA PRUŽANJE INFORMATIČKIH USLUGA ADACTA DOO BEOGRAD
Delatnost kompanije
7022 Konsultantske aktivnosti u vezi s poslovanjem i ostalim upravljanjem
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Andrej Fajfar - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija