Adam Šped System d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Preduzeće “Adam system” počelo je sa radom 2001. godine kao porodična agencija za prevoz robe u međunarodnom saobraćaju. Tada je u svom posedu imalo samo jedno kombi vozilo. Ubrzo, obim posla je uslovio preregistraciju firme u d.o.o. “Adamšped system”. Na taj način je proširena delatnost i na pružanje usluga u spoljnotrgovinskom poslovanju. Uporedo sa širenjem delokruga poslovanja povećavao se i broj zaposlenih. Dolazili su novi vozači, organizatori transporta, knjigovođe, a kasnije magacioneri i mehaničari.

Stalnim praćenjem novih standarda i tehnologija, veoma kvalitetnom i brzom uslugom kao i stručnim timom, danas uspešno poslujemo kao srednje preduzeće sa više desetina vozila i imamo preko 100 zaposlenih.

Kako bismo izašli u susret potrebama naših klijenata i kako bismo ubrzali dostavu pošiljki iz inostranstva, otvorili smo poslovne jedinice u Beogradu, Sremskoj Mitrovici i Senti, kao i na graničnom prelazu Kelebija.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
ADAM-ŠPED SYSTEM DOO ZA TRANSPORT I ŠPEDICIJU SUBOTICA
Adresa
Bikovački put 11, Subotica
Datum osnivanja
26.02.2004.
PIB
103280676
Matični broj
08809046
Poslovni naziv
ADAM-ŠPED SYSTEM DOO ZA TRANSPORT I ŠPEDICIJU SUBOTICA
Delatnost kompanije
5229 Ostale prateće delatnosti u saobraćaju
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Aleksandar Vasić - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija