Akord Softver d.o.o.

Ti si predstavnik ove kompanije?

Ti si predstavnik ove kompanije?


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Razvoj Akord softvera je odgovor na sve veće potrebe privrede u Srbiji za kvalitetnim poslovnim softverom.

Prepoznato je da je stabilan i kvalitetan poslovni program preduslov optimizovanja poslovnih procesa, a samim tim i preduslov rasta i razvoja svake kompanije. Program za računovodstvo je kod mnogih bio početak i kraj vizije razvoja poslovnog softvera.

Nasuprot tome, ideja u razvoju Akord softvera je da se pokriju svi segmenate poslovanja, bez obzira da li se radi o nabavci, prodaji, praćenju kupaca i dobavljača, praćenju osnovnih sredstava, obračunu ličnih dohodaka ili dokument menadžmentu u jednom pravnom licu. Ova ideja vodilja rezultirala je Akord poslovnim softverom. Danas softver za poslovanje nije više samo pomoćno sredstvo, već je postao pitanje opstanka na tržištu.

Familija Akord veb poslovnih softvera je danas jedina aplikacija ove vrste na tržištu Srbije, kao domaći proizvod, potpuno razvijen i optimizovan za web poslovanje. To podrazumeva potpunu integraciju web prodaje, web sajta i svih ostalih delova standardne poslovne aplikacije namenjene poslovnim procesima

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
Akord Softver d.o.o.
Adresa
Pere Popadića 7/4, Novi Sad
Datum osnivanja
05.11.2014.
PIB
108745347
Matični broj
21059234
Poslovni naziv
Akord Softver d.o.o. Novi Sad
Delatnost kompanije
7022 Konsultantske aktivnosti u vezi s poslovanjem i ostalim upravljanjem
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Miodrag Jokić - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija