O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Alta Pay Group d.o.o. logo

Alta Pay Group d.o.o.

Ova kompanija nije ocenjena.

O nama

ALTA PAY – VIŠE OD 10 GODINA LIDER NA TRŽIŠTU

Alta Pay Group je nastao pre više od 10 godina. Fokus nam je bio i biće na pružanju finansijskih usluga najvišeg kvaliteta, dok je zadovoljstvo klijenata apsolutni prioritet. Naša stalna težnja ka unapređenju procesa, osluškivanje tržišta i prepoznavanje potreba klijenata da sve finansijske transakcije završavaju na jednom mestu rezultirala je nastankom i rastom brenda Alta Pay Group.

Našu mrežu poslovnica, koja broji više od 2,300 lokacija, svakodnevno širimo čime naše usluge postaju dostupne većem broju građana i privredi Srbije. Uspostavili smo čvrstu saradnju sa 6 domaćih i stranih poslovnih banaka, potpisali Ugovore o saradnji sa 3 najveće svetske kompanije za međunarodni transfer novca ali i drugim eminetnim učesnicima domaće privrede, poput AMSS-a, Državne lutrije Srbije, MTS-a, Yettel-a, A1 i mnogih drugih. Razvili smo sopstveni sistem za slanje novca u zemlji, Alta Brzi Keš ali i omogućili našim klijentima da po najpovoljnijim cenama vrše prodaju zlata. Posebno smo ponosni što smo prvi na tržištu u mogućnosti da klijentima ponudimo uslugu povraćaja poreza na našim lokacijama, ali i na činjenicu da smo jedina platna institucija koja je od Narodne banke Srbije dobila dozvolu da stanovništvu odobrava mikrokredite.

Širok spektar naših usluga i veliki broj klijenata koji se iznova opredeljuju da nam poklone svoje poverenje potvrđuju da je Alta Pay Group platna institucija lider u pružanju usluga platnog prometa na finansijskom tržištu Srbije.


Misija

Naša misija je da zajedno radimo na realizaciji Vaših finansijskih ciljeva u saradnji sa odgovornim i kvalitetnim ljudima koji su posvećeni održivom razvoju kako naše kompanije, tako i naših klijenata.


Vizija

Želimo biti moderna kompanija koja stalno ulaže u inovacije i tehnološki napredak. Da budemo prepoznatljivi po odgovornom poslovanju i uslugama koje pružamo.


Cilj

Postati lider na finansijskom tržistu Srbije, stalno razvijati nove usluge i postati preferirani poslovni partner.

 

APR

Broj Zaposlenih

Profit i Prihod