Appricot d.o.o.Linkovi


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Appricot je kreativan i jedinstven startup koji radi na softverskom, veb i aplikacijskom razvoju. Appricot je osnovan 2012. godine. Svako od zaposlenih je ponaosob doprineo osnivanju ove kompanije, a ne krije se da je jedan od glavnih razloga za njeno pokretanje upravo rad na Appidemiji, društvenoj mreži za pretragu aplikacija. Ova social aplikacija, popularna kod iPhone korisnika, omogućuje vam da zavirite u telefone svojih prijatelja i time otkrijete zanimljive igre i aplikacije. Ona u ovom trenutku predstavlja glavni fokus ove kompanije, no, kako kažu, ne ustručavaju se od pokretanja drugih zanimljivih projekata poput Ikonice i Loopa.

Oglasi za posao (trenutno 3 aktivna oglasa)

Python Developer

Beograd

Work closely with all members of the Agile team, to deliver high-quality code, that is tested and delivered across the full software development life cycle... (pročitaj oglas)

Front-end Developer

Beograd

Advanced knowledge of HTML5 and CSS3. Experience with JavaScript. Basic knowledge of any DSCM system (Git preferred)... (pročitaj oglas)

Product Designer

Beograd

Portfolio that highlights skills from user interface design and interaction design, Knowledge of and experience with user-centered design methodology... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
APPRICOT
Adresa
Bulevar Arsenija Čarnojevića 54 a
Datum osnivanja
14.05.2012.
PIB
107564054
Matični broj
20826991
Poslovni naziv
APPRICOT d.o.o. BEOGRAD-NOVI BEOGRAD
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Igor Šalindrija - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija