ArsBlue

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije ArsBlue

  (1 utisak)
100% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
4
beneficije

4
mogućnost napredovanja

4
balans između karijere i privatnog života

Senior sw developer


  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od dve godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Dakle; ljudi sa kojima sam radio su vrlo stručni u oblasti kojom se firma bavi, i uvek su bili spremni da pomognu čoveku da se uključi u rad/ekipu. Ovo je firma gde može da se nauči izuzetno mnogo izuzetno zanimljivih i važnih stvari. Kad zatreba neka oprema da se proba ono što se razvija, support je uvek tu da nabavi šta treba. Plata se isplaćuje uglavnom na vreme; koliko ja znam, trenutno ne duguju nikome. Što se tiče doprinosa, to uplaćuju redovno.
Zamerke kompaniji
Skoro i da nemam. To je firma koja živi od tržišta, i svakome je jasno kako tu stvari stoje. Sva sitnija nezadovoljstva uglavnom potiču od stresova koje, kao i sve ostale firme, povremeno imaju od strane klijenata.
preporučujem
utisak postavljen: 25.07.2017.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Od osnivanja 1995. godine izrasli smo u regionalnog lidera u pružanju kompletnih rešenja za sigurna elektronska plaćanja. Naša rešenja mogu smanjiti troškove, povećati profitabilnost, poboljšati upravljanje odnosa sa klijentima, i eliminisati prevare.  Sva naša softverska rešenja su zasnovana na vodećoj softverskoj infrastrukturi i mi imamo jaka i fleksibilna rešenja za bilo koju veličinu menadžmentskih sistema, ATM kartica, bankomata i EFT -POS mreža.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
ARSBLUE
Adresa
Palmira Toljatija 5/II
Datum osnivanja
04.02.2009.
PIB
105958021
Matični broj
20498218
Poslovni naziv
PRIVREDNO DRUŠTVO ZA RAZVOJ SOFTVERA ARSBLUE DOO BEOGRAD (NOVI BEOGRAD)
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Slobodan Paunović - Direktor
Danilo Rivalta - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Uspešno
Neuspešno urađena operacija