Art & Stil d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Art&Stil je firma koja se prvenstveno bavi proizvodnjom nameštaja, dizajnom, projektovanjem i opremanjem lokala i stanova.

U skladu sa vašim idejama, željama i samim prostorom, naš tim, koga čine arhitekte i dizajneri,  može vam pomoći prilikom osmišljavanja kako bi se dobila jedinstvena rešenja koja vam mogu unaprediti kako poslovni, tako i stambeni prostor. Širok izbor komadnog nameštaja ili sistema enterijera može se koristiti kako u opremanju enterijera lokala, tako i u opremanju stanova.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
ART & STIL DOO BEOGRAD
Adresa
Pajsijeva 3, Beograd
Datum osnivanja
29.03.2001.
PIB
100059818
Matični broj
17338773
Poslovni naziv
PREDUZEĆE ZA PROIZVODNJU, TRGOVINU I USLUGE ART&STIL DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU, BEOGRAD (STARI GRAD)
Delatnost kompanije
3299 Proizvodnja ostalih predmeta
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Branislav Kostić - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija