Artinvest d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

ARTINVEST se bavi uvozom, veleprodajom, maloprodajom i distribucijom repromaterijala za proizvodnju nameštaja i gotovog nameštaja. U svom veleprodajnom centru ARTINVEST je obezbedio sve uslove da lako i brzo udovolji zahtevima svih svojih klijenata, kao i da se suoči sa najvećim izazovima. U funkciji ispunjenja zahteva klijenata je i dobra logistika - komercijala, magacin, transport, koja je vrlo efikasna, od poručivanja robe do isporuke.

Kada smo, pre skoro četrnaest godina, trasirali naš put i definisali našu buduću poslovnu politiku, odlučili smo da Vam ponudimo isključivo najsavremenije i najkvalitetnije proizvode koji su široko prihvaćeni u proizvodnji nameštaja razvijenih zemalja.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
ARTINVEST
Adresa
Banovačka 46
Datum osnivanja
29.08.1992.
PIB
100206461
Matični broj
06294685
Poslovni naziv
ARTINVEST PRIVREDNO DRUŠTVO ZA TRGOVINU NA VELIKO I MALO ZANATSKE USLUGE I USLUGE U PROMETU DOO STARA PAZOVA
Delatnost kompanije
3102 Proizvodnja kuhinjskog nameštaja
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Saša Kostić - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija