Asbis d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

ASBISc Enterprises Plc je jedan od vodećih distributera informacionih tehnologija (IT proizvoda) na tržištima Evrope, Bliskog Istoka i Afrike (EMEA).

Grupa distribuira IT komponente (assemblerima, sistem integratorima, lokalnim brendovima i maloprodaji), kao i A-brend gotove proizvode kao što su stoni računari, prenosni računari, serveri mreže (SMB i maloprodaja). Njihov IT prodajni program proizvoda obuhvata širok spektar IT komponenti, blokova i periferija, mobilnih IT sistema.

ASBISc je započeo poslovanje 1990. godine u Belorusiji, 1995. godine su uključene holding kompanije sa Kipra, a sedište je preseljeno u Limassol. Sedište na Kipru podržava, putem tri glavna distributivna centra (locirana u Češkoj Republici, Ujedinjenim Arapskim Emiratima i Kini). Ova mreža obezbeđuje proizvode za rad Grupe u svim zemljama odakle se direktno distribuiraju klijentima u približno 86 zemalja.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
ASBIS DOO BEOGRAD
Adresa
Cara Dušana 205 A, Beograd - Zemun
Datum osnivanja
25.06.1998.
PIB
100114780
Matični broj
17198602
Poslovni naziv
PRIVREDNO DRUŠTVO ASBIS DOO, BEOGRAD (ZEMUN)
Delatnost kompanije
4651 Trgovina na veliko računarima, računarskom opremo i softverima
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Ljubiša Janeski - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija