Asseco SEE d.o.o.Linkovi


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Asseco SEE d.o.o.

  (18 utisaka)
45% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
2.5
beneficije

2.5
mogućnost napredovanja

2.1
balans između karijere i privatnog života

Korisnik nije naveo poziciju


  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od četiri godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Ok su kolege, većinom.
Zamerke kompaniji
Firmi je jedino važno da profit u sledećem kvartalu bude za 1€ veći od prošlog. Ako nije, onda kreće pakao, otpuštanja, presija, ucene...
ne preporučujem
utisak postavljen: 13.10.2015.

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
prihvatio/la ponudu
pozitivno iskustvo

utisak sa intervjua postavljen: 13.10.2015.

Korisnik nije naveo poziciju


  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od četiri godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

preporučujem
utisak postavljen: 13.10.2015.

Software Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
bez ponude za posao
Intervju srednje težine
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 1 nedelju
Kako je izgledao proces
Popunjava se formular o ličnim informacijama kandidata, o poziciji za koju se konkuriše i željenoj plati. Daje se zadatak sa preduzećem i proizvodnom trakom. U procesu proizvodnje su radnici sa različitim statusom u hijerarhiji preduzeća i radnim sposobnostima. Traži se povećanje produktivnosti određenim merama nad radnicima u navedenom procesu. Pošto se na papiru popuni rešenje kandidata, diskutuje se sa drugim kandidatima o mogućem rešenju. Potom se diskutuje o mogućim slobodnim radnim mestima sa kandidatima, i uslovima zaposlenja.

utisak sa intervjua postavljen: 30.09.2015.

software developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
prihvatio/la ponudu
Intervju srednje težine
Ceo proces je trajao 2 nedelje
Kako je izgledao proces
Test je bio kupljen od firmi koje to proizvode. na testu se daje zadatak: u zamišljenoj firmi je proizvodna traka i treba da se preraspodeli organizacija i podeli odgovornost. Cilj testa je višestruk: gleda se saradnja u timu, sposobnost udubljivanja u problem i sl. Radi ga zajedno 3-6 osoba

utisak sa intervjua postavljen: 26.09.2015.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Asseco SEE predstavlja grupaciju kompanija koje posluju na području istočne i jugoistočne Evrope, sa kompetencijama u području IT rešenja za banke, telekomunikacione kompanije, javni sektor, osiguranja, proizvodnju i zdravstvenu zaštitu. Kompanija je lider u izradi rešenja za oblast bankarstva – od 15 najvećih banaka u ovom regionu, deset su klijenti Asseco SEE.

U Srbiji, kompanija Asseco SEE d.o.o. Beograd nastala je spajanjem tri kompanije: Pexim, Antegra i Pexim Cardinfo, i ima blizu 500 zaposlenih. Uz pomoć novog informacionog sistema zaposleni u Asseco SEE sada mogu lako da analiziraju sve poslovne podatke, prate učinak i efikasnost rada, kao i da utvrđuju mesta na kojima je moguće smanjenje troškova. Upotrebom jedinstvenog informacionog sistema na nivou grupacije omogućeno je trenutno raspolaganje svim podacima, bez obzira na mesto unosa ili zahteva, povećana je efikasnost i pojednostavljen unos podataka. Povećana je produktivnost zaposlenih, kroz optimizaciju količine podataka koja se unosi u sistem. Isključivanjem ponavljajućih aktivnosti i skraćivanjem vremena potrebnog za unos podataka povećan je kvalitet podataka u sistemu, koji predstavljaju osnovu za pravilno odlučivanje. Uspostavljen je i sistem za brzo, pregledno i intuitivno izveštavanje, uz unifikaciju izveštaja na nivou grupe u smislu davanja konsolidovanih izveštaja o poslovanju.

Oglasi za posao (trenutno 1 aktivan oglas)

Internship

 • Rok: 07.07.2017

Asseco SEE : Internship. Apply today for Asseco Journey, a summer internship program, and step into the IT industry in one of the leading companies in the region... (pročitaj oglas)

Support Engineer

Beograd  • Rok: 20.06.2017

You have at least 1 year of relevant experience, you have Education in the area of computing science (or equivalent), you have basic knowledge of SQL and VMware tools... (pročitaj oglas)

Senior Release Engineer

Beograd  • Rok: 13.05.2017

You hold a Bachelor’s Degree in Computer Science or related field, you have at least 3 years of experience in Linux administration, scripting and virtualization... (pročitaj oglas)

Product Specialist

Beograd  • Rok: 13.05.2017

You have at least 2 years of relevant job experience, you hold a degree in economics or computer science... (pročitaj oglas)

Xamarin Developer

Beograd  • Rok: 13.05.2017

You have strong knowledge of operating system principles (processes, shared memory, multithreading, heaps, stacks)... (pročitaj oglas)

Senior Web Developer

Beograd  • Rok: 13.05.2017

You have experience with database usage as support for application processes, AngularJS, Angular 2, Web (REST) API.... (pročitaj oglas)

Web Developer

Beograd  • Rok: 13.05.2017

You have experience with database usage as support for application processes, AngularJS, Angular 2, Web (REST) API... (pročitaj oglas)

ETL Developer

Beograd  • Rok: 30.05.2017

You have at least 1 year of experience in software development, you have ideally obtained a University degree in the computing sciences (or equivalent)... (pročitaj oglas)

Junior Web Developer

Beograd  • Rok: 06.04.2017

You have a basic knowledge of HTML, JavaScript, CSS, jQuery, AJAX, MVC, C#.... (pročitaj oglas)

.NET Developer

Beograd  • Rok: 06.04.2017

You have a good knowledge of an object oriented programming language (.NET, C#) as well as database technologies (SQL)... (pročitaj oglas)

Network Engineer

Beograd  • Rok: 06.04.2017

You have ability to work independently, to investigate and resolve network problems without supervision... (pročitaj oglas)

Junior BI Developer

Beograd  • Rok: 06.04.2017

You have ideally obtained a University degree in the computing sciences, or equivalent, you have at least 1 year of experience in software development,, (pročitaj oglas)

Senior Web Developer

Beograd  • Rok: 06.04.2017

You have at least 3 years of experience in software development, you have excellent knowledge of HTML, JavaScript, CSS, jQuery, C#, .NET... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
ASSECO SEE
Adresa
Milutina Milankovića 19g
Datum osnivanja
29.05.1990.
PIB
100389094
Matični broj
07432461
Poslovni naziv
ASSECO SEE DOO BEOGRAD
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Dejan Smiljanić - Direktor
Miljan Mališ - Direktor
Vladan Atanasijević - Direktor
Miodrag Mirčetić - Direktor
Srđan Dželebdžić - Direktor
Zorica Vidić - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija