Asseco SEE d.o.o.

Arhivirani utisci o kompaniji Asseco SEE d.o.o.

Recenzije starije od 2 godine

Software Developer

potvrđen LinkedIn profil

  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Redovna plata, dobre kolege od kojih može dosta da se nauči.
Zamerke kompaniji
Loš menadžment, zastarele tehnologije, nikakva mogućnost napredovanja, očekuje se od tebe da napraviš nemoguće, prekovremeni rad do iznemoglosti, nerealni rokovi, tenzija 90% vremena...tlačiteljska firma koja se užasno odnosi prema radnicima..
ne preporučujem
utisak postavljen: 27.09.2016.

Support Specijalist


  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Redovno dobijate platu.
Zamerke kompaniji
Ljudi pišu da je u pitanju privatna firma koja jako podseća na državnu. Nema to veze sa privatnim biznisom. U pitanju je skup osoba koje su se proslavile uništavanjem državnih firmi i sve što se tamo moglo videti a podseća na rijaliti programe doneli su kao manire ovamo.
ne preporučujem
utisak postavljen: 17.10.2018.

Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
bez ponude za posao
Intervju lak
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 8 nedelja
Kako je izgledao proces
HR odeljenje je katastrofa. Kasnili na intervju, pa onda ajmo ispočetka pitanja na koja sam već odgovarao. OK. Nije problem. Mogu ja i pet puta istu priču. - Kad ćete mi javiti kako sam prošao? - Za nedelju, dve maksimalno. Odgovor je stigao za mesec i po. Kad su me "startovali" preko LinkedIn-a, prosto mi bilo neprijatno koliko su me nahvalili. Volim ja kad me hvale, naravno. Urade to oni lepše nego što bih i sam uradio. :-) Kako mi odgovor nije stigao za dve nedelje: OK. Jasno mi je da nisam prošao. Bilo bi lepo da su ispoštovali ono što su mi sami obećali, ali OK. Za mesec dana stiže email da zbog spleta određenih okolnosti... :-( Čemu takav email? Kaži: našli smo boljeg, nismo našli boljeg ali ni ti nam nisi taj, odustali smo od otvaranja tog radnog mesta, ... ili ćuti. Bilo mi je već posle dve nedelje sve jasno. Već prve nedelje sam slutio da neće biti ništa od tog posla, ali možda su u gužvi, godišnji, sastanci, obaveze... Iskuliraću još nedelju dana. Ništa, iskulirao, oladio, idemo dalje. Kad eto emaila za mesec dana. Super! Fala im najlepše što ću biti u evidenciji dok se okolnosti ne promene. Možda je problem što pamtim vremena kad su svi kandidati na konkursu dobijali obaveštenja o tome ko je primljen uz obrazloženje zašto je primljen, tj. koji kriterijum je primenjen prilikom izbora kandidata. Neka druga, čini mi se kulturnija vremena.

utisak sa intervjua postavljen: 13.08.2018.

Software Developer junior

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
bez ponude za posao
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 13 nedelja
Kako je izgledao proces
Prvo sam čekao 3 nedelje da bi me pozvali na grupni intervju, na grupnom intervjuu su rekli da će da nas kontaktiraju u roku od nedelju dana bez obzira da li smo prošli dalje ili ne. Nakon 4 nedelje su me kontaktirali sa obaveštenjem da sam prošao u narednu fazu i zakazali mi novi intervju. Na narednom intervjuu su opet ponovili da će mi se javiti u roku od nedelju dana, ali ne javljaju se 5 nedelja, niti odgovaraju na mejlove. Vrlo neprofesionalno i ružno.

utisak sa intervjua postavljen: 05.06.2018.

Junior Software Developer


  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period manje od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Dobro kao referenca u CV-ju.
Zamerke kompaniji
Tim lideri ne rade posao kako treba, juniori su zanemareni i prvih par meseci mogu da sede po ceo dan i ništa ne rade. Šefovi ne poštuju dogovor, sve odluke donose u tajnosti i izbegavaju razgovor sa svojim timom. Mala plata, za da li si dobio povećanje i koliko, saznaš kada ti legne plata.
ne preporučujem
utisak postavljen: 17.05.2018.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija