Atlas servis d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Atlas Servis je osnovan 2008. godine u Novom Sadu kao odgovor na sve veće zahteve tržišta po pitanju pomoći na putu. Kompanija je specijalizovana za pružanje brojnih usluga iz oblasti pomoći na putu, kao što su: šlepanje vozila, prevoz vozila, popravka vozila na licu mesta, čuvanje vozila, prevoz putnika itd. 

Atlas Servis pokriva teritoriju Srbije i Evrope. Teritoriju Srbije sa preko 70 vozila osposobljenih za pružanje pomoći na putu, a teritoriju Evrope kroz partnersku saradnju.

Stručan kadar, brza, efikasna i kvalitetna usluga samo su deo naše poslovne politike koja za primarni cilj ima zadovoljenje potreba naših klijenata.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
ATLAS SERVIS
Adresa
Černiševskog 5, Novi Sad
Datum osnivanja
15.04.2008.
PIB
105570707
Matični broj
20408553
Poslovni naziv
ATLAS SERVIS DOO, NOVI SAD
Delatnost kompanije
4941 Drumski prevoz tereta
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Zoran Pilić - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija