Autview d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

AUTVIEW je osnovan udruženim srpskim i austrijskim kapitalom, sa sedištem u Novom Sadu i razvojnom kancelarijom u Nišu, Srbija. Mi smo firma za razvoj softvera koja klijentima širom sveta nudi usluge razvoja softvera po izuzetno povoljnim cenama. Dakle, ako ste zainteresovani za naša web rešenja i nameravate da angažujete naše programere, opredelite se za naše vrhunske usluge.

Istrajnost i posvećenost naših programera i menadžera doprinosi našem uspehu u konkurentnom okruženju. Naša IT nearshore/offshore razvojna rešenja i IT  usluge su se pokazale izuzetno korisnim za naše klijente i bitno unapredile njihove poslovne projekte. 

Zahvaljujući velikom iskustvu u web programiranju baziranom na Oracle, Mysql i Postgresql bazama podataka i Java tehnologijama, AUTVIEW nudi vrhunske usluge. Naša profesionalnost u vođenju projekata, strogo poštovanje ugovorenih rokova i izuzetno kvalitetna softverska rešenja predstavljaju naše glavne prednosti.

Oglasi za posao (trenutno 1 aktivan oglas)

Fullstack JavaScript Developer

Niš  • Rok: 31.10.2017

Fast learner: Make us better on your areas of expertise and learn the ones we have mastered here. Team Player: You rely on others' feedback for continuous improvement and are eager to share your own feedback... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
AUTVIEW DOO NOVI SAD
Adresa
Nikole Pašića 24, Beograd
Datum osnivanja
03.08.2007.
PIB
105114004
Matični broj
20315270
Poslovni naziv
AUTVIEW DOO ZA TRGOVINU I USLUGE NOVI SAD
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Aleksandar Dobromirov - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija