Balkan Investigative Reporting Network - BIRN HubNapomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

BIRN, Balkanska mreža istraživačkog novinarstva, je mreža lokalnih nevladinih organizacija koje promovišu slobodu govora, ljudska prava i demokratske vrednosti. Osnovani smo 2004. godine u Beogradu. Bavimo se monitoringom, analizom društvenih i političkih procesa i ulogom medija u njima, istraživanjem.

BIRN Hub, registrovan u Bosni i Hercegovini, implementira višegodišnje medijske razvojne programe širom Balkana, dizajnira i kontroliše sprovođenje komercijalnih aktivnosti implementiranih od strane BIRN Ltd, kompanije koja je registrovana u Beogradu.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija