Bel-Dev d.o.o. Beograd

Arhivirani utisci o kompaniji Bel-Dev d.o.o. Beograd

Recenzije starije od 2 godine

HTML5 / Java Script Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
prihvatio/la ponudu
Intervju srednje težine
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 2 nedelje
Kako je izgledao proces
1. Tehnički intervju sa team leadom i project menadžerom - Bez trik pitanja iz JS - Načini na koje biste vi implementirali feature iz njihovog proizvoda - Zadatak koji se radi na licu mesta (na nivou FizzBuzz) 2. Razgovor sa administracijom oko uslova zaposlenja - Pregovara se o bruto plati pa možete preko agencije ili standardno zaposlenje na neodređeno

utisak sa intervjua postavljen: 02.08.2017.

QA

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
bez ponude za posao
Intervju lak
negativno iskustvo
Kako je izgledao proces
Jedan razgovor sa osobom koja je neka vrsta manadžera i programera u isto vreme. Jako ne stručan sagovornik koji je zevao i pokušavao da se priseti šta bi sve trebalo da mi kaže o kompaniji. Da ne pominjem da sam dotičnog gospodina čekao 20 minuta u kancelariji administrativnih radnika (tu mi je već bilo jasno o kakvoj se kompaniji radi). Nisam dobio povratnu informaciju iako mi je rečeno da ću biti obavešten najkasnije u roku od 2 nedelje. Ah da, kada me je gospodin pitao i čuo jasan odgovor o očekivanjima u vezi plate progutao je "knedlu" i pitao: A čega to 700? Vrh! :-)

utisak sa intervjua postavljen: 02.07.2017.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija