Bibo Global Opportunity, IncNapomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Bibo Global Opportunity, Inc. je velika, stabilna i brzorastuća online škola jezika u kojoj rade odlični govornici i profesori engleskog jezika, koji koriste zabavne, inovativne i interaktivne načine učenja jezika.

Bibo Global Opportunity, Inc. aktivno stvara okruženje koje je u rangu sa studiranjem u klasičnim školama (koje nisu online), gde se engleski uči u komfornosti domova studenata ili učionicama. Škola pruža zanimljiv nastavni program i obrazovne usluge dizajnirane tako da odgovaraju zahtevima priprema za međunarodne jezičke i komunikativne kompetencije.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija