Bis d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Od osnivanja 1990. godine, BIS  uspešno radi na uvođenju složenih IT projekata. Trenutno se naša rešenja koriste u više od 150 firmi različitih oblasti rada, organizacije i obima poslovanja (od malih knjigovodstvenih agencija do velikih sistema – velikih poreskih obveznika). Na našim programima radi više od 1500 firmi u Srbiji, Crnoj Gori i Republici Srpskoj. Korisnicima nudimo efikasno održavanje postavljenih programskih rešenja, sistemsku administraciju i pomoć u eksploataciji, obezbeđen razvoj i praćenje potreba firme tako da postavljenom softveru ne dozvoljavamo da zastareva.

Naša osnovna delatnost  su informacione tehnologije: projektovanje i izrada sopstvenih programskih rešenja, podrška korisnicima i prilagođavanje softvera specijalnim zahtevima korisnika, integracija kompleksnih poslovnih sistema, održavanje i stalno unapređenje postavljenih rešenja.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Web programer / projektant

Beograd  • Rok: 04.10.2017

Osnovno poznavanje HTML, CSS, JavaScript, jQuery. Osnovno poznavanje SQL-a i baza podataka. Sposobnost brzog usvajanja novih koncepata i tehnologija... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
BIS DOO BEOGRAD
Adresa
10 avijatičara 1/3, Beograd
Datum osnivanja
25.12.1989.
PIB
100030705
Matični broj
07461151
Poslovni naziv
PROIZVODNO, PROMETNO DRUŠTVO BIS DOO, BEOGRAD (ZVEZDARA)
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Marjan Marjanović - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija