Bisoftis d.o.o.

Ti si predstavnik ove kompanije?

Ti si predstavnik ove kompanije?


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Bisoftis je osnovan od strane IT profesionalaca koji imaju višedecenijsko iskustvo u razvoju softvera za poslovnu primenu, kako za „core“ poslovne procese, tako i za „non-core“ poslove koji su prateći, ali neophodni za poslovanje. Od 2011. godine posluje kao samostalna kompanija koja radi na razvoju i održavanju velikog broja poslovnih aplikacija čiji je korisnik kompanija NIS-GazpromNeft.

Bisoftis se bavi razvojem softverskih rešenja prema potrebama i zahtevima naručioca, nudi svoje gotove softverske proizvode koji se mogu prilagoditi poslovnim potrebama klijenta, a takođe predlaže i implementira rešenja u skladu sa velikim dosadašnjim iskustvom.

Domen primene Bisoftis-ovih softverskih rešenja je veoma širok: od aplikacija za upravljanje transportnim sredstvima, preko upravljanja dokumentima, HR procesa, aplikacija za podršku ISO sistemima upravljanja kvalitetom, pa sve do takvih specijalnih zahteva kao što su ankete o međusobnoj saradnji unutar kompanije, povezivanje i razmena podataka između pojedinih sistema, itd.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
BISOFTIS DOO NOVI SAD
Adresa
Šekspirova 22, Novi Sad
Datum osnivanja
05.07.2011
PIB
107155171
Matični broj
20764244
Poslovni naziv
BISOFTIS DOO ZA PROJEKTOVANJE INFORMACIONIH SISTEMA, NOVI SAD
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Kristina Gutović - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija