Breza Software EngineeringNapomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Breza Software Engineering je softverska kuća koja u raznim oblicima organizovanja postoji od 1989. godine. Nastala je kao rezultat ideje dr Zorana Marjanovića, danas redovnog profesora Fakulteta organizacionih nauka, a u to vreme asistenta na istom fakultetu, da se univerzitetska istraživanja primene u praksi, a da se rezultati te primene iskoriste za verifikovanje pojedinih istraživačkih teza i podizanje kvaliteta nastave.

Breza je danas jedna od vodećih softverskih kompanija u zemlji. Osnovna strategija kompanije se zasniva na primeni najmodernijih metodoloških pristupa, modela, tehnika i CASE alata u razvoju softvera u savremenim softverskim okruženjima.

S obzirom na zahteve tržišta, Breza se specijalizovala za projektovanje i razvoj poslovnih informacionih sistema. Osnovni proizvod ove softverske kuće jeste integrisani poslovni informacioni sistem Breza ERP (Enerprise Resource Planning) u višenivoskom Oracle Java XML razvojnom okruženju. Breza ERP se koristi u državnim organima, petrohemijskoj industriji, naftnoj industriji, metalurgiji, elekrodistribuciji, osiguravajućim kompanijama, distribuciji gasa, građevini kao i na univerzitetu.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
BREZA SOFTWARE ENGINEERING DOO BEOGRAD
Adresa
Kraljice Natalije 23a, Beograd
Datum osnivanja
18.01.2001.
PIB
100047315
Matični broj
17318365
Poslovni naziv
PREDUZEĆE ZA INFORMATIČKI INŽENJERING BREZA SOFTWARE ENGINEERING DOO BEOGRAD (STARI GRAD)
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Zoran Marjanović - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija