Business Outsourcing Services d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Business Outsourcing Services d.o.o.

  (1 utisak)
Još niko nije preporučio ovu kompaniju
0
beneficije

0
mogućnost napredovanja

0
balans između karijere i privatnog života

PHP


  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Dobar prostor, Blue centar.
Zamerke kompaniji
Ne baš prijatni ljudi na razgovoru i jako loše koncipiran domaći. Delovalo mi je ni kao da čovek koji je osmislio domaći nije znao kakvo rešenje želi.
ne preporučujem
utisak postavljen: 31.01.2016.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Business Outsourcing Services je IT kompanija sa sedištem u Beogradu, osnovana sa misijom da obezbedi visok kvalitet softverskih usluga za naše klijente širom sveta. Naš tim čini oko 25 vrhunskih IT profesionalaca sa stručnošću i znanjem da rukuju svim fazama nastajanja različitih softverskih proizvoda, sa fokusom na razvojnoj fazi. Uvek željni tehnoloških inovacija, kreativni i strastveni za razvojem softverskog kvaliteta, mi pomažemo našim klijentima i partnerima da poboljšaju ili izgrade svoj IT biznis.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Linux System Administrator

Beograd  • Rok: 05.04.2017

Minimum 3 years of experience in managing Debian Linux servers and services, experienced in working with Linux High Availability, apache HTTPD, Nginx, Web Servers High Availability and Load Balancing... (pročitaj oglas)

PHP Developer

Beograd

Experienced with our stack - PHP, MySQL, JS, HTML, CSS, GIT, Experienced with software design patterns... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
BUSINESS OUTSOURCING SERVICES
Adresa
Španskih boraca 3b
Datum osnivanja
09.09.2010.
PIB
106761892
Matični broj
20675527
Poslovni naziv
BUSINESS OUTSOURCING SERVICES DOO BEOGRAD (NOVI BEOGRAD)
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Filip Gačević - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija