ByrccomNapomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Byrccom je nova kompanija za razvoj i konsalting iz Beograda, Srbije. Naš iskusni i raznovrsni tim rukovodioca programa, app programera i dizajnera je specijalizovan u svakom aspektu mobilnog razvoja. 

Naš cilj je da stvorimo multiplatformske alate koji mogu da zadovolje kompletna mobilna razvojna rešenja za brendove, male biznise i agencije, kao i specifične potrebe. Naši klijenti će dobiti sve potrebne alate da dostignu i prošire svoje publiku putem mobilnih uređaja. 

Mi verujemo u stvaranje okruženja gde pomažemo klijentima da podignu svoj mobilni poduhvat na viši nivo, pomažući im da imaju koristi od up-to-date dešavanja u savremenim tehnologijama. Byrccom se trudi da razume ne samo tehnički aspekt potreba klijenata, već i poslovni pristup, od konceptualizacije do završetka. 

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
BYRCCOM
Adresa
Birčaninova 20 A, Beograd
Datum osnivanja
21.03.2013.
PIB
107987517
Matični broj
63133574
Poslovni naziv
VLADIMIR ĆALIĆ PR AGENCIJA ZA IT USLUGE BYRCCOM BEOGRAD-SAVSKI VENAC
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Preduzetnik
Zakonski zastupnici
Vladimir Ćalić - Preduzetnik
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija