CBS Systems d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije CBS Systems d.o.o.

  (1 utisak)
100% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
4
beneficije

4
mogućnost napredovanja

4
balans između karijere i privatnog života

Programer


  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na određeni vremenski period manje od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Direktor ujedno i vlasnik kompanije je izuzetno sposoban, svetski čovek, tako da firma ima perspektivu. Drugi direktor se više bavi tehničkim detaljima, tehnologijama i organizacijom programera i to jako dobro funkcioniše. Što se tiče projekta na kome sam radio - klasično ERP rešenje, ekonomija. Veliki plus za kolektiv, ljudi sa kojima sam ja sarađivao su bilo jako korektni i spremni da pomognu.
Zamerke kompaniji
Ja sam radio u probnom isturenom odeljenju koje je bilo dosta loše organizovano, 1 senior je trebao da uvede u priču 3 juniora, pokušaj je bio da se to nadomesti putem razgovora preko skajpa, ali to nije išlo. Nedostatak vremena seniora, velika očekivanja za kratak vremenski period su doveli do raskida ugovora. Prvo iskusto ne baš pozitivno, ali svakako korisno. Početna plata je bila nedovoljna da se pokriju osnovi troškovi, ali to je moja krivica, jer sam hteo da radim i za dž, samo da počnem.
preporučujem
utisak postavljen: 31.05.2016.

Postoji 10 vrsta IT-evaca.

Oni koji mogu ući u altTab bazu i oni koji ne razumeju ovu foru.

Koji si ti?
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

CBS Systems je kompanija koja se bavi razvojem i implementacijom poslovnih rešenja za srednja i velika preduzeća na najsavremenijim tehnološkim platformama. 

Pored unapred razvijenih poslovnih aplikacija, CBS Systems nudi i usloge razvoja aplikacija specifičnih za vaše preduzeće, kao i niz usluga adaptacije i osavremenjivanja vaše postojeće IT infrastrukture.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
CBS SYSTEMS DOO BEOGRAD
Adresa
Kraljevića Marka 9, Beograd
Datum osnivanja
13.08.2007.
PIB
105140807
Matični broj
20317710
Poslovni naziv
CBS SYSTEMS DOO BEOGRAD (SAVSKI VENAC)
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Milan Bjeloglav - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija