CROZ d.o.o. BeogradNapomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

CROZ je kompanija orijentisana ka finansijskom i javnom sektoru, kao i drugim industrijama koje koriste kompleksne IT sisteme. CROZ-ove usluge obuhvataju gotove projekte i profesionalne usluge uključujući edukaciju, konsalting, kao i usluge integracije sistema i aplikacija. CROZ ima više od 170 zaposlenih u Hrvatskoj, Srbiji i Sloveniji.

Tokom godina, CROZ-ovi eksperti su uspeli da prepoznaju i profitiraju na najsavremenijim tehnologijama kao što su: Java (J2EE), Rational alati (RUP metodologija), Web servisi, Arhitektura orijentisana ka uslugama (SOA), Spring Framework, BPM, ESB i aplikativni serveri. CROZ pokriva ceo IT portfolio (IT stack) korišćenjem IBM tehnologije, kao i tehnologije otvorenog koda (Open Source).

U isto vreme CROZ-ovi eksperti su neprestano testirali ove tehnologije i stekli veliko iskustvo kroz uspešnu primenu na projektima.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
CROZ
Adresa
Bulevar Zorana Đinđića 105
Datum osnivanja
05.10.2010.
PIB
106790208
Matični broj
20681586
Poslovni naziv
PRIVREDNO DRUŠTVO ZA INFORMACIONO-TEHNOLOŠKU DELATNOST CROZ DOO BEOGRAD (NOVI BEOGRAD)
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Miloš Kržić - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija