Catena Media SerbiaNapomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Catena Media je jedna od najbrže rastućih online lead generation kompanija u Evropi. Naša misija je da transformišemo iGaming industriju tako što stvaramo vodeće marketing tržište, kreiramo web sajtove i ostale online kanale, što privlači željeni saobraćaj. Zatim usmeravamo ovaj saobraćaj na iGaming operatera u vidu privlačenja novih kupaca.

Pokretačka snaga našeg uspeha su naši zaposleni. Kompanija Catena Media pruža drugačiji, kreativan i inovativan pristup poslu kako bi svojim klijentima omogućila najbolja poslovna rešenja. U cilju zadržavanja poslovnog uspeha, konstantno tražimo ljude koji slično razmišljaju da se pridruže našem timu putem kancelarija širom Evrope. Ukoliko želite da se priključite našem uspešnom timu u Beogradu, rado ćemo pogledati Vaš CV.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
CATENA MEDIA doo Beograd
Adresa
Bulevar Arsenija Čarnojevića 54a, 11000 Beograd
Datum osnivanja
04.05.2016.
PIB
109488409
Matični broj
21192368
Poslovni naziv
CATENA MEDIA društvo sa ograničenom odgovornošću Beograd-Novi Beograd
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Patrik Bloch - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija