Catena Media Serbia

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Catena Media Serbia

  (1 utisak)
100% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
5
beneficije

4
mogućnost napredovanja

5
balans između karijere i privatnog života

Tech team

potvrđen LinkedIn profil

  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Odlična firma za duži vremenski period, pod tim mislim da zaista nema razloga da osoba menja firmu jer u Cateni stvarno ima sve beneficije (ručak, fitpass, game room, team building na Malti...). Takođe, projekat u Srbiji je odličan, i najuspešniji i perspektivniji u celoj firmi (AskGamblers).
Zamerke kompaniji
Nema zamerki, sem što ne postoji mogućnost rada preko agencije... Samim tim, ponekad i plate ne povećavaju koliko bi programeri želeli.
preporučujem
utisak postavljen: 03.06.2019.

PHP developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
odbio/la ponudu
Intervju srednje težine
Ceo proces je trajao 4 nedelje
Kako je izgledao proces
Posle 3 nedelje sam dobio prvo obaveštenje da bi želeli da zakažu intervju sa mnom. Malo duži vremenski period nego što sam navikao, ali OK. Prvo posle toga ide razgovor sa HR, osnovna pitanja šta sam radio, šta znam o njima. Ako je sve OK, šalju link za Hackerrank test, koji je srednje težine, ali ja nisam fan takvih stvari. Za kompaniju koja ne radi space shuttle program, malo previše algoritama. Više bi trebalo da se orijentišu na real-world primere kao test. Test sam prošao, i posle toga su hteli da imamo drugi krug sa više tehničkih pitanja i pair programmingom, ali sam zbog druge ponude i sporog procesa obaveštavanja od strane HR-a ljubazno odbio. Mislim da je inace firma OK za rad, tako da savetujem ako imate malo više strpljenja i vremena, slobodno konkurišite :)

utisak sa intervjua postavljen: 17.04.2018.

Postoji 10 vrsta IT-evaca.

Oni koji mogu ući u altTab bazu i oni koji ne razumeju ovu foru.

Koji si ti?

QA Analyst

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
prihvatio/la ponudu
Intervju težak
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 3 nedelje
Kako je izgledao proces
Prvi korak telefonski razgovor sa HR, drugi odlazak u firmu i priča sa HR-om i vođom tima, malo tehničkih pitanja. Treći korak online test sa pretežno teškim i sveobuhvatnim pitanjima, odmah feedback od pregledača. Sve u svemu fantastično iskustvo, vrlo zadovaljan i ljudima i samim procesom.

utisak sa intervjua postavljen: 19.01.2018.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Catena Media je jedna od najbrže rastućih online lead generation kompanija u Evropi. Naša misija je da transformišemo iGaming industriju tako što stvaramo vodeće marketing tržište, kreiramo web sajtove i ostale online kanale, što privlači željeni saobraćaj. Zatim usmeravamo ovaj saobraćaj na iGaming operatera u vidu privlačenja novih kupaca.

Pokretačka snaga našeg uspeha su naši zaposleni. Kompanija Catena Media pruža drugačiji, kreativan i inovativan pristup poslu kako bi svojim klijentima omogućila najbolja poslovna rešenja. U cilju zadržavanja poslovnog uspeha, konstantno tražimo ljude koji slično razmišljaju da se pridruže našem timu putem kancelarija širom Evrope. Ukoliko želite da se priključite našem uspešnom timu u Beogradu, rado ćemo pogledati Vaš CV.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

PHP Developer

Beograd  • Rok: 21.08.2019

A degree in Computer Science, or skills and experience to match. Strong experience in web development together with experience with server-side and client-side application development... (pročitaj oglas)

NOC Technician (Linux)

Beograd  • Rok: 20.08.2019

All-rounder with very good general IT Knowledge and experience in Linux technologies. Excellent verbal, written, and interpersonal skills. Able to quickly assess, address problems and escalating them as necessary... (pročitaj oglas)

PHP Developer

Beograd

A degree in Computer Science, or skills and experience to match. Strong experience in web development together with experience with server-side and client-side application development... (pročitaj oglas)

QA Analyst

Beograd

Test Automation experience. Experience in performance, stress, functional, compliance and acceptance testing. You will have a degree in computer science or experience to match. Solid QA background and have been involved in Quality assurance... (pročitaj oglas)

Senior PHP Developer

Beograd

You probably have a degree in Computer Science, or skills and experience to match. You have been working in web development at least 3 years and have experience with server-side and client-side application development... (pročitaj oglas)

PHP Developer

Beograd

Understand business requirements and convert them to a solution design. Code the design together with other developers in the team. Is actively involved in code reviews... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
CATENA MEDIA doo Beograd
Adresa
Bulevar Arsenija Čarnojevića 54a, 11000 Beograd
Datum osnivanja
04.05.2016.
PIB
109488409
Matični broj
21192368
Poslovni naziv
CATENA MEDIA društvo sa ograničenom odgovornošću Beograd-Novi Beograd
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Patrik Bloch - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Uspešno
Neuspešno urađena operacija