Centar za evaluaciju u obrazovanju i nauci - CEON


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

CEON je virtuelni istraživačko-razvojni institut koji deluje kao naučno-tehnološka opservatorija. 

Okuplja saradnike iz više domaćih institucija u organizaciju neprofitnog karaktera koja razvija informetrijske metode i baze podataka namenjene vrednovanju i, istovremeno, promociji domaćih naučnih rezultata. Radi na integraciji sistema NT informacija Srbije i njegovoj harmonizaciji sa standardima EU. Zagovara javnu, na podacima zasnovanu i nearbitrarnu evaluaciju. Podržava, promoviše i praktikuje otvoren pristup naučnim informacijama.

Naša uloga je u promovisanju postupaka savremene i efektivne evaluacije prilagođene potrebama naučnih zajednica malih i zemalja u razvoju i tranziciji (DTES zemalja), posebno onih iz Jugoistočne Evrope. Nastojimo da podstaknemo naučne vlasti da vrednovanje te vrste ugrađuju u normativna akta kojima se uređuje finansiranje nauke, tehnologije i inovacija, kao i promocija istraživača.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
Centar za evaluaciju u obrazovanju i nauci
Adresa
Jurija Gagarina 111
Datum osnivanja
12.06.2001.
PIB
100136238
Matični broj
17355830
Delatnost kompanije
9499 Delatnost ostalih organizacija na bazi učlanjenja
Pravna forma
Udruženje
Zakonski zastupnici
Pero Šipka - Zastupnik
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija