Centar za istraživanje, transparentnost i odgovornost - CRTANapomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

CRTA (Centar za istraživanje, transparentnost i odgovornost) je organizacija civilnog društva osnovana 2010. godine. Ipak, vrednosti za koje se CRTA zalaže pre formalnog osnivanje organizacije, promovisane su okviru Lineta (Liberal Network), organizacije koja je osnovana u avgustu 2002. godine sa misijom da doprinese uspešnoj tranziciji Srbije u razvijeno demokratsko društvo kroz promociju aktivnog učešća građana/ki u društvenim procesima i razvoj njihovih zagovaračkih kapaciteta.

CRTA je organizacija mladih ljudi sa širokim iskustvom u građanskom aktivizmu, novinarstvu i politici. U svom zalaganju za primenu koncepta odgovornog ponašanja u društvu razvijamo različite mehanizme za praćenje i procenu stepena odgovornosti nosilaca vlasti, istražujemo i edukujemo građane/ke i političare/ke o konceptu odgovornosti i zagovaramo da se koncept odgovornog ponašanja primeni u praksi i zakonodavstvu kao osnovna vrednost razvijenog demokratskog društva.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
CRTA
Adresa
Nušićeva 7/16, Beograd
Datum osnivanja
29.07.2002.
PIB
102211181
Matični broj
17414054
Delatnost kompanije
7022 Konsultantske aktivnosti u vezi s poslovanjem i ostalim upravljanjem
Zakonski zastupnici
Vukosava Crnjanski Šabović - Zastupnik
Veljko Milićević - Zastupnik
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija