Chip Card a.d.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Akcionarsko društvo za rad sa platnim karticama "Chip Card" a.d. Beograd je osnovano 31.05.2004. godine, na inicijativu Udruženja banaka Srbije i 12 banaka koje su koristile usluge Procesing centar pri Udruženju banaka Srbije.

Nakon osnivanja, Chip Card ubrzano kreće sa potrebnim sertifikacijama za izdavanje i prihvatanje proizvoda iz najvećih kartičarskih domaćih i inostranih sistema (DinaCard, Visa, MasterCard, Diners). Obzirom da je za poslovanje sa platnim karticama bezbednost podataka jedna od najbitnijih karakteristika, Chip Card uspešno prolazi PCI DSS sertifikaciju 2008 godine, i ovaj sertifikat uspešno obnavlja na godišnjem nivou do danas. Sertifikat je garancija da se sa podacima postupa u skladu sa najvišim sigurnosnim zahtevima kartičarskih organizacija.

Profesionalni razvoj i usavršavanje zaposlenih predstavlja jedan od najvažnijih delova strategije Chip Card-a. Naš tim, koji se sastoji od visoko obrazovanih i kvalifikovanih pojedinaca, konstantno prati promene u poslovnom okruženju kako bismo svojim klijentima pružili visok nivo usluge u skladu sa svetskim standardima.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
CHIP CARD
Adresa
Bose Milićević 8, Beograd
Datum osnivanja
31.05.2004.
PIB
103425560
Matični broj
17564374
Poslovni naziv
AKCIONARSKO DRUŠTVO ZA RAD SA PLATNIM KARTICAMA CHIP CARD BEOGRAD (VOŽDOVAC)
Delatnost kompanije
6311 Obrada podataka, hosting i sl.
Pravna forma
Akcionarsko društvo
Zakonski zastupnici
Vesna Džudović - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija