O kompaniji
8
Iskustva
2
Plate
1
Poslovi
Codetribe logo

Codetribe

3

O nama

Kao što možete da zaključite iz našeg imena, mi smo tim entuzijasta, istraživača i originalnih mislilaca. Mi smo pet-friendly kompanija, koju motivišu inovacije i nove tehnologije - u razvoju aplikacija koje će oblikovati budućnost. Ali, pre svega, mi smo tim! Pomažemo jedni drugima da istraže svoj potencijal i guramo jedni druge preko granica zone komfora.

Codetribe je ključna spona između početne ideje i konačnog proizvoda u rukama potrošača. Pomažemo našim klijentima da usavrše svoje ideje i pronađu pristup tržištu koji najbolje odgovara njihovom jedinstvenom identitetu, i sve to zatim kanališemo u visokokvalitetni proizvod koji ispunjava klijentove ciljeve i ciljeve kranjih korisnika.

Šta radimo?

Gradimo savez sa kreativnim umovima.

Zašto to radimo?

Stvaramo samoodrživo okruženje koje se zasniva na poverenju, podstiču se ideje i poboljšava se kvalitet života za sve koji su uključeni.

Kako radimo?

Naši klijenti imaju našu podršku od samog početka, kroz svaki korak pa do samog rezultata. Počevši od efikasnog upravljanja idejama, mapiranja scenarija, interakcije korisnika i mapiranja puta proizvoda, preko implementacije koda (korišćenjem najnovijih i najstabilnijih rešenja) na svakom tech stack-u: od Frontend, Backend, iOS i Android aplikacija do zaista kul i promišljenih aplikacija. Završavamo naš posao testiranjem, validacijom i lansiranjem proizvoda. Čak i nakon završetka projekta, pružamo podršku klijentima i kontinuirano radimo na održavanju i poboljšanju iskustva njihovih korisnika .

Naše vrednosti i uverenja

Proaktivnost - Prihvatiti izazov, pronaći rešenje i stvoriti priliku.
Posvećenost - Odanost i integritet.
Kvalitet - Ostvarivanje očekivanja uz pozitivno, etičko radno okruženje.
Poverenje - Vera u autentičnost, istinu i sposobnost svakog saigrača, partnera i klijenta.
Napredak - Dostizanje najvišeg stepena izvrsnosti; postati stručnjak u svojoj oblasti.
Iskrenost - Uvek govorite istinu i budite spremni da je čujete.

Zdrava kultura zasnovana na transparentnosti

Bilo da želite da razvijate niz veština ili da pronađete nišu u određenim tehnološkim oblastima, bićete zadovoljni u Codetribe-u.
Svakako, imaćete priliku da unapredite preduzeća koja poboljšavaju živote milionima korisnika širom sveta, kroz različita tržišta. Izrada proizvoda u više raznovrsnih oblasti može imati ogroman uticaj na vaš karijerni razvoj.

Ponosni smo na uspostavljanje autentičnih i dugotrajnih odnosa sa ljudima do kojih nam je stalo.
Kako vi rastete, rastemo i mi kao kompanija! Stvorili smo zdravo i plodno okruženje za razvoj naših procesa i generalno svakog aspekta organizacije.

Podeli utiske o kompaniji na osnovu informacija iz profila.

survey-banner-icon

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Železnička 30, Novi Sad, Srbija
Jurija Gagarina 12, Novi Beograd, Srbija
+381658080295