Combis-IT usluge d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Combis savetuje, razvija, uvodi, integriše i održava celovita informaciono-aplikativno-komunikaciona rešenja po načelu "ključ u ruke". Combis je regionalna kompanija satkana od vrednih i talentovanih ljudi kao i vrhunskih tehnologija.

Kao tim prešli smo dugačak put neprekidnog razvoja i napredovanja od svojih početaka, kada je jedan entuzijasta pre 20 godina osnovao kompaniju koja je danas među vodećim ICT kompanijama Adriatic regije u segmentu pružanja usluga i vodeći pružatelj IT usluga u Hrvatskoj prema istraživanjima IDC Adriaticsa.

Kompanija u Srbiji je osnovana 2011. godine kao posledica razvoja i rasta matične kompanije Combis, jednog od vodećih regionalnih sistem integratora. Razvoj zasnivamo na slobodi mišljenja, inovativnosti i kreativnosti, kao i  negovanju timskog duha i prijateljstva među zaposlenima kao glavnom pokretaču našeg uspeha. Ono što nas čini jedinstvenima je činjenica da tehnologije koje razvijamo i implementiramo, oplemenjujemo ljudskim faktorom i znanjima koja čine razliku. Na taj način tehnologija zaista postaje živi sastojak uspeha i razvoja naših klijenata.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
COMBIS-IT USLUGE
Adresa
Bulevar Arsenija Čarnojevića 52A
Datum osnivanja
23.05.2011.
PIB
107089017
Matični broj
20739924
Poslovni naziv
COMBIS-IT USLUGE DOO BEOGRAD (NOVI BEOGRAD)
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Lea Petrov - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2019 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Novo na IT Insajderu - pitanja sa intervjua x
Uspešno
Neuspešno urađena operacija