Comtrade System Integration d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Comtrade System Integration d.o.o.

  (1 utisak)
100% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
5
beneficije

5
mogućnost napredovanja

5
balans između karijere i privatnog života

Konsultant

potvrđen LinkedIn profil

  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na određeni vremenski period manje od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Veoma pozitivno radno okruženje, VRHUNSKA oprema za rad, veliki broj pogodnosti za zaposlene (besplatni bonovi za piće, restoran sa kuvanom hranom po veoma povoljnim cenama, teretana i sportski tereni, privatno zdravstveno osiguranje, team building, ...)
Zamerke kompaniji
Nedostatak komunikacije među timovima (projekti su izolovani)
preporučujem
utisak postavljen: 07.09.2016.

Konsultant

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
prihvatio/la ponudu
Intervju lak
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 4 nedelje
Kako je izgledao proces
NAJJAČA FORA: intervju je u veoma opuštenoj atmosferi - U KAFIĆU! :) Aleksandar (lik iz HR, koji obavlja PRVI razgovor sa kandidatima, i kasnije ih vodi kroz proces selekcije) je VEOMA KUL lik. Drugi sastanak je sa vođom tima i (eventualno) sa kolegama, a ko prođe dalje u treći krug ide na testiranje kod psihologa kompanije (IQ test, test osobine ličnosti, mehaničkih odnosa u prostoru...) i na kraju - razgovor sa direktorom sektora. Ponudu šalju na mail.

utisak sa intervjua postavljen: 07.09.2016.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Kompanija Comtrade IT Solutions and Services (ITSS) nastala je 2001. godine iz Comtrade grupacije kao posledica rastuće potražnje za softverskim rešenjima na lokalnom tržištu. U početku bila je poznata pod nazivom Spinnaker New Technologies, a današnji oblik i naziv kompanija je dobila 2009. godine, kada su nazivi svih softverskih kompanija unutar Comtrade sistema standardizovani da bi se maksimalno istakle kompetencije i iskoristila snaga Comtrade brenda.

Softverska rešenja i IT usluge koje Comtrade ITSS pruža nisu univerzalne prirode, već su pažljivo prilagođena konkretnim potrebama poslovne organizacije koja će ih u praksi koristiti. Kao što ne postoje dva identična poslovna sistema, tako ne postoje ni dva identična informaciona sistema.

Jedini način da se postigne traženi nivo interakcije sa potrebama klijenta leži u konstantnoj, otvorenoj i transparentnoj komunikaciji. Naš posao je da zahteve svojih klijenata prevedemo na jezik informacionih tehnologija i pronađemo jedinstvena rešenja upravo za njih.

Oglasi za posao (trenutno 1 aktivan oglas)

Java Developer

Beograd, Kragujevac

Several years of practical experience in software engineering, 2+ years of experience in Java EE projects, knowledge of Java Framework(s) (Spring or similar)... (pročitaj oglas)

C++ Engineer

Beograd

Experience in development of C++ applications, ability to deliver technology solutions that meet customer expectations for timeliness and quality... (pročitaj oglas)

Security System Engineer

Beograd

In-depth knowledge of Linux, Nginx and Apache, administration of different versions of Linux servers (Red Hat, Ubuntu, Centos, Fedora, Debian ... (pročitaj oglas)

MS Dynamics NAV Developer

Beograd  • Rok: 16.09.2016

Minimum 2 years of developing Microsoft Dynamics NAV (at least 3 projects)... (pročitaj oglas)

MS Dynamics NAV Consultant

Beograd

Minimum 2 years of hands-on implementation and experience working with ERP solutions (at least 5 projects)... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
Comtrade System Integration
Adresa
Savski nasip 7
Datum osnivanja
10.01.2001.
PIB
100181280
Matični broj
17335847
Poslovni naziv
Comtrade System Integration d.o.o. Beograd
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Miloš MIrjanić - Direktor
Copyright © 2016 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija