Consulteer d.o.o.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Consulteer d.o.o.

Software Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
bez ponude za posao
Intervju srednje težine
Ceo proces je trajao 2 nedelje
Kako je izgledao proces
Telefonski razgovor sa HR-om, tehnički intervju putem Skype-a i na kraju razgovor sa direktorom u prostorijama firme. Na ovaj poslednji otišao sam sa uverenjem da ću dobiti ponudu koju ću moći da razmatram. Umesto toga, nakon sat vremena jako prijatnog razgovora gde smo se dotakli gomile tema vezanih za rad u firmi, na moje iznenađenje razgovor se završio tako što mi je rečeno da ima još neke stvari da se srede i da ću konačan odgovor dobiti u ponedeljak. Na kraju je izostao bilo kakav feedback.

utisak sa intervjua postavljen: 12.01.2019.

Postoji 10 vrsta IT-evaca.

Oni koji mogu ući u altTab bazu i oni koji ne razumeju ovu foru.

Koji si ti?

Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
bez ponude za posao
Intervju veoma lak
Ceo proces je trajao 1 nedelju
Kako je izgledao proces
Prvi korak bio je telefonski razgovor sa HR kompanije. Drugi korak je bio razgovor sa vlasnikom i HR kompanije u njihovoj kancelariji. Predstavnici kompanije su kasnili na sastanak a na recepciji sam imao problema jer sastanak nije najavljen. Treći korak bio je video call sa lead inženjerom firme. I pored pozitivnih utisaka sa intervjua niko me nakon toga nije kontaktirao. Smatram ovaj potez jako neprofesionalnim i ne bih nikome preporučio da gubi svoje vreme sa ovom kompanijom.

utisak sa intervjua postavljen: 20.12.2018.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Consulteer je švajcarska kompanija koja se bavi inovacijama u IT svetu i naša softverska rešenja čine poslovne odluke lakšim i bržim. Bavimo se razvojem softvera sa naglaskom na Big Data Applications, Mobile Application Development and Web i Multichannel Solutions.

Consulteer je Vaš profesionalni partner za digitalnu obradu podataka. Pružamo podršku prilikom implementacije Vašeg Odoo (openERP) sistema u Vašoj kompaniji ili putem software as a service (SAAS) modela. Specijalizovani smo za implementaciju Odoo sistema za mala i srednja preduzeća u uslužnom sektoru.

Kako bismo doprineli uspehu kompanije, tražimo ljude koji su otvoreni, pozitivni, korisni i posvećeni. Vi ćete napredovati u timskom okruženju, ali ćete biti spremni i da radite samostalno, koristeći svoju inicijativu kada je to potrebno. Očekujemo da svaki član tima bude posvećen i doprinose ciljevima, etici i filozofiji ovog tima i da svoj maksimum. Timovi su mnogo jači kada je svaki član spreman da podržava drugog. Biti timski igrač, s fokusom na uslugu, prikazujući predanost i sposobnost da se dobro radi pod pritiskom, a da ne pominjemo pouzdanost i fleksibilnost, su danas minimalni zahtevi koje poslodavci traže, bez obzira na profesionalno iskustvo kandidata. Očekujemo mnogo od naših zaposlenih, ali smo zauzvrat voljni i da im damo mnogo.

Podrazumeva se da ovo takođe uključuje i:

  • Rad u internacionalnom okruženju
  • Kao rezultat međunarodne saradnje, naši zaposleni imaju priliku da rade na međunarodnim projektima i produže svoje vidike
  • Optimalne uslove rada
  • Nudimo našim zaposlenima slobodu da manevrišu i mogućnost da implementiraju nove i kreativne ideje i budu aktivni u internacionalnom radnom okruženju
  • Lični razvoj i usavršavanje.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Java Developer

Beograd, Novi Sad, Zrenjanin  • Rok: 23.12.2018

Profound knowledge of Java programming language (3+ years of experience). Good understanding of front-end technologies and platforms, such as JavaScript, HTML5, and CSS3... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
CONSULTEER
Adresa
Slobodana Bursaća 2, Zrenjanin
Datum osnivanja
11.06.2014.
PIB
108558241
Matični broj
21023566
Poslovni naziv
CONSULTEER društvo sa ograničenom odgovornošću Zrenjanin
Delatnost kompanije
6201 Računarsko Programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Robert Jenei - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2019 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Novo na IT Insajderu - pitanja sa intervjua x
Uspešno
Neuspešno urađena operacija